Haberler

Milletvekillerinden Spor Atağı

AK Parti Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce’de mahalle tipi spor tesislerini yaygınlaştırmak için Spor Toto Başkanı Muharrem Kasapoğlu ile görüşme yaptı.

Ak Parti Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce'de mahalle tipi spor tesislerini yaygınlaştırmak için Spor Toto Başkanı Muharrem Kasapoğlu ile görüşme yaptı.

Düzce'de sporu yaygınlaştırmak için mikro ölçekte tesislerin kurulması gerektiğini defalarca belirten AK Parti Düzce Milletvekilleri, bu konuda adımlar atmaya başladı. Mahalle tipi spor tesislerinin Düzce'de hayata geçirilmesini isteyen Düzce Milletvekilleri, Spor Toto Başkanı M. Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret hakkında açıklama yapan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir,"Mahalle tipi tesisleri Düzce'de yaygınlaştırmak için istişare ettik. Düzce Merkez Aydınpınar Köyüne mahalle tipi (üçlü) basketbol, voleybol ve futbol sahası, yıllardır ata sporu güreşi yaşatan Akçakoca Beyören Köyüne güreş antrenman sahası için görüştük. Düzce'ye, sporu yaygınlaştıracak, erişimi kolaylaştıracak yerel mekanlar ve tesisler kazandırmak için çalışacağız" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Özlü Ayşe Keşir AK Parti Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title