Haberler

Milletvekilleri Şehit ve Gazi Aileleriyle Kahvaltı Buluştu

AK Parti Bitlis Milletvekilleri Kiler ve Demiröz şehit ve gazi aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, şehit ve gazi aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Şeribey Tepesinde düzenlenen kahvaltıda konuşan Kiler, bu buluşmanın çok anlamlı olduğunu belirterek, bugüne kadar birçok programa katıldıklarını ve ülkede yaşananları herkese anlatmaya çalıştıklarını bildirdi.

Kiler, "30 Mart kesinlikle artık yerel seçim değil, bir referandumdur. Bunun için herkese görev düşüyor. 1 yıldır analar ağlamıyor ve huzurlu bir ortam var. Maalesef bu huzurlu ortamı bozmak isteyen dış güçler var. Bunlara fırsat vermememiz lazım" dedi.

Vedat Demiröz ise şehit ve gazi yakınlarına her zaman yardımcı olacaklarını ifade ederek, "Şehitlerimizin yakınları bizim emanetimizdir. Şehit ve gazi yakınlarına istihdam, eğitim ve ulaşım da ayrıcalıklar tanıdık. İlerleyen dönemde de her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanında olacağız" diye konuştu.

Fehmi Alaydın da seçim arefesinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirterek, bu coğrafyada siyaset yapmanın zor olduğunu bildirdi.

Hükümet tarafından başlatılan barış sürecinden dolayı anaların ağlamadığını ifade eden Alaydın, "Her zaman destek olmaya çalıştık. İnşallah daha güçlü bir yönetimle sizlere her zaman pozitif ayrımcılık yapamaya hazırız. Geldiğimiz noktada birçok kuruluşa destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bitlis Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Seyfettin Apak ise kendilerine sundukları desteklerden dolayı, milletvekillerine ve Alaydın'a teşekkür etti. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Vedat Demiröz Ak Parti Bitlis Kiler Yerel Haberler

title