Haberler

Milletvekilleri Hastane İnşaatında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Arslan, Kars'a modern bir hastane yapıldığını, hükümetin yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Modern hastanenin tamamlanarak Ağustos ayında Karslılara hizmet vereceğini belirten Arslan, şöyle konuştu:

"Bugün merkezi hükümet tarafından, Sağlık Bakanlığımız tarafından Kars'a kazandırılan 200 yatak kapasiteli devlet hastanesini birlikte gezdik. İnşaatı yaklaşık iki yıldır devam ediyor. Memnuniyetle gördük ki çok kaliteli bir şekilde, medeni bir ortamda 200 hastaya aynı anda modern hizmet verebilecek hasta odaları, yoğun bakımı, acili gerçekten çok güzel bir hastane oluyor. Bu konuda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Biz Karslının hizmetine daha iyi şeylerin verilmesi adına gayret sarf ediyoruz ama her zaman bunun karşılığını bulamıyoruz. Bugün karşılığını bulduğunu görüyoruz. Umudumuz o ki yakında geçici kabulüyle inşallah yeni hastanemiz hizmete girecek ve Kars, Karslı iyi bir sağlık hizmeti alır hale gelecek."

Kılıç da Türkiye'nin neresinde olursanız olunsun sağlık hizmetlerine ulaşmanın gün geçtikçe kolaylaştığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kars sınır şehri, serhat şehri ve serhat şehrinde de böyle güzel modern bir hastaneye kavuşuyor olmasından dolayı hakikaten bizde mutluyuz. Çünkü özellikle hastanelerde sağlık hizmeti alırken, hangi sınıfta bir ülke olduğunuzun en önemli görüntüleri orada ortaya çıkardı. Daha önceki yılları hatırlayın bir odada 6 kişilik, 8 kişilik koğuş usulü hastaneler, ortak lavabolar tuvaletler, çirkin, kirli bakımsız, sağlığa, hijyene asla uymayan hastaneye geldikten sonra hastalanacağız bir ortamın oluştuğu alanlar vardı bundan yıllar önce. Ama şimdi şükürler olsun burası medeni, modern, otel konforunda, 5 yıldızlı otel konforunda olacak." - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Arslan Yunus Kılıç Ak Parti Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title