Haberler

Milletvekili Yılmaz Tunç Ulus’ta

Güncelleme:

AK Parti Bartın Milletvekili Ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av.Yılmaz TUNÇ, Ulus İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu.

Ak parti bartın milletvekili ve tbmm adalet komisyonu üyesi av.yılmaz tunç, beraberinde ak parti bartın il başkanı yaşar arslan, il genel meclisi üyesi musa gürüz, ak parti ulus ilçe başkanı mustafa kuru ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte ulus ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Tunç, Ulus'ta Esnafları Ziyaret Etti

Ulus Esnaf Kefalet Kooperatifinin Genel Kuruluna katılan Milletvekili Tunç ve beraberindekiler, Ulus ilçe merkezinde esnafları ziyaret ettiler. Esnaflarla sohbet eden Milletvekili Tunç, AK Parti Ulus İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek, burada teşkilat mensuplarıyla bir süre sohbet etti. Esnafların yoğun ilgisiyle karışlaşan Milletvekili Tunç, bazı vatandaşların kendisine ilettiği sorunlarla da yakından ilgilendi.

"Ak Parti'nin Üçüncü Dönemi Çok Daha Parlak Geçecek"

Milletvekili Tunç, Ulus ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının Türkiye'yi her alanda geliştirdiğini belirterek, hayal dahi edilemeyen icraatlara imza attıklarını, 12 Haziranda başlayacak olan Ak Parti'nin üçüncü döneminde de Türkiye'nin hızlı büyümesinin devam edeceğini, insanlarımızın refahının çok daha artacağını söyledi. 2002 Yılında MHP-DSP-ANAP hükümetinin ülkemize büyük bir kriz yaşattıklarını ve adeta Türkiye'yi komaya soktuklarını belirten Milletvekili Tunç, komadaki hastayı tedavi ettik, serviste iyileştirdik, hastaneden taburcu ettik, şimdi artık yürüyebiliyor, AK Parti'nin üçüncü döneminde ise koşabilecek, icraatlarımız hızlanacak, Sayın Başbakanımızın tabiriyle ustalık döneminde Türkiye, dünyanın süper güçleri arasına girecek dedi." dedi.

Yılmaz Tunç; "Bartın'dan Adayım"

Milletvekili Tunç, Bartın'a iktidarları döneminde büyük hizmetler yaptıklarını belirterek, Bartın AK Parti iktidarıyla vilayet görüntüsü kazanmaya başladı, göçü durdurduk, nüfusumuz ilk kez bizim dönemimizde artmaya, Bartın göç almaya başladı dedi. AK Parti'ye ülke genelinde aday adaylarının çok fazla müracaatın olmasının, milletin teveccühünün bir göstergesi olduğunu belirten Milletvekili Tunç, başka yerden aday olacağı söylentileri ile ilgili olarak ta; "benim Memleketim Bartın, memleketime hizmet etmek şereflerin en büyüğü, yeni dönemde de Bartın'a hizmetlerimi artırarak sürdürmek istiyorum.

Bartınlı hemşehrilerimin AK Partiye olan teveccühü giderek artıyor, bunda halkımızla sürekli bir arada olmamızın, onların sorunlarıyla ilgilenmemizin ve icraatlarımızın giderek artmasının önemli rolü var, Bartın'dan adaylık başvurumu yaptım, başka yerden aday olmayı hiç düşünmem, bu söylentiler sadece yıpratmaya yöneliktir, 4 yıl boyunca Bartın'daki yatırımların hızlandırılması yönünde önemli gayretlerimiz oldu, halkımızın arasından hiç çıkmadık, sokakta gezerken bir ayakkabı boyacısını dahi es geçmedik, halini hatırını sorduk, temizlik işçisinin elinden tutup sarılmayı selamlaşmayı ihmal etmedik, halka tepeden bakmadan, en ücra köylere kadar defalarca ziyaretlerimiz oldu, TBMM'de de Bartınımızı en iyi şekilde temsil etmenin gayretinde olduk, inşallah yeni dönemde de Bartın'ımıza merkeziyle, ilçe ve beldeleriyle ve 262 köyüyle eserler kazandırmaya devam etmek istiyoruz, bu seçimde AK Parti 2 milletvekilliğini de kazanacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın, yakın ilgi ve alakaları nedeniyle tüm Bartınlı hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title