Haberler

Milletvekili ve İlçe Belediye Başkanı, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Gaziantep Nizip İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ın başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda muhtarların sorun ve önerileri ele alındı.

Gaziantep Nizip İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ın başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda muhtarların sorun ve önerileri ele alındı.

Nizip Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda Nizip'te yapılan çalışmalar ve muhtarların Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve vekillerden istekleri konuşuldu. Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Belediye olarak verilen tüm sözlerin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek yalnız hizmetlerin yapılanlar ile sınırlı kalmayacağını ve daha hizmet yapacaklarını söyleyerek toplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti.

Bu sırada geçmiş zamanda belediyede bazı yolsuzların olduğunu ileri süren Başkan Akdoğan yolsuzluk yapan ve yaptırana beddua ederek muhtarlardan amin demlerini istedi. Başkanın isteği üzerine hep birlikte amin diyen muhtarlar ortaya ilginç görüntüler çıkardı. Milletvekili Mehmet Sarı AK Parti iktidarı döneminde ilçeye yapılan hizmetleri sıralayarak, muhtarlardan gelen soruları cevapladı. Düzenlenen toplantı ayrı ayrı söz alan merkez mahalle muhtarları ise öncelikle belediye adına yapılacak olan hizmetleri Başkan Akdoğan'a hükümet olarak yapılacak olan hizmetleri ve isteklerini ise toplantıya katılan Milletvekilleri Mehmet Sarı'ya illeti.

Muhtarlardan gelen istekleri not alan milletvekili Sarı ve Başkan Akdoğan imkanlar dahilinde sorunların en kısa zamanda giderileceğini dile getirdi. Toplantıda belediye başkan yardımcıları Salih Uygur, Latif Karadağ ve daire amirleri de hazır bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nizip Belediyesi Abdullah Hacı Mehmet Sarı Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title