Haberler

Milletvekili Turan Şehit Ailesini Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, iki ay önce Hakkari'de terör örgütünün yola döşediği mayını patlatması sonucu şehit düşen Astsubay Zafer Çetin'in ailesini ziyaret etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, iki ay önce Hakkari'de terör örgütünün yola döşediği mayını patlatması sonucu şehit düşen Astsubay Zafer Çetin'in ailesini ziyaret etti. Yaşanan acının unutulmayacağını dile getiren Milletvekili Turan, doğacak olan bebeğe de devlet olarak sahip çıkacaklarının sözünü verdi.

Hakkari'de terör örgütünün yola döşediği mayını patlatması sonucu şehit düşen Astsubay Zafer Çetin'in Çanakkale Lapseki ilçesine bağlı Şahinli Köyü'nde yaşayan ailesini ziyaret eden Milletvekili Bülent Turan, Çetin'in annesi Necmiye ve babası Recep Çetin'i bayramda yalnız bırakmadı. Şehit Zafer Çetin'in 9 aylık hamile olan eşi Hayrülnisa Çetin'nin duygusal anlar yaşadığı ziyarette, Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Lapseki İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Emrah Avdan, Başhekim Yavuz Adanur ve Ak Parti Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen hazır bulundu. Yaşanan acının unutulmayacağını dile getiren Milletvekili Turan, doğacak olan bebeğe de devlet olarak sahip çıkacaklarının sözünü verdi.

"Milli birlik ve beraberliğin konuşulduğu bir ortamda keşke bunları yaşanmamış olsaydık" diyen Turan, "Bizim iyi niyetimizi anlamayan, ülkenin birlik ve beraberliğini istemeyen alçakların olduğu yerlerde biz bu tablolarla karşılaşıyoruz. Bundan yaklaşık 3 ay önce şehidimizi toprağa verdik. Allah rahmet eylesin. Bugün annesini, babasını, eşini ve doğacak olan çocuğunu ziyarete geldik. Biz şehitlerimizi bu ülkeye emanet olarak görüyoruz. Çanakkale'ye geldiğimde şehit ailelerini ziyaret ediyorum. Çünkü bunlar bizim için şehit oldular ve canlarını feda ettiler. Biz ülkemizin birlik ve beraberliğini, kardeşliğini sarsılmaz şekilde tekrar tescillenmesini istiyoruz. Bizi anlamayanların da zamanla anlayacağını ve bu sıkıntıların biteceğini ümit ediyorum" dedi.

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel de eşi Gamze Özel ile sohbet ederken duygusal anlar yaşayan Şehit eşi Hayrülnisa Çetin, doğacak olan erkek çocuğunu eşinin emaneti olarak, vatana faydalı bir insan olarak yetiştireceği söyledi. Şehidin babası Recep Çetin ise, "Bir evladım daha olsa, bu vatana kurban olsun" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Recep Çetin Ak Parti Hakkari Yerel Haberler

title