Haberler

Milletvekili Turan, AK Parti Teşkilatının Kurucularıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partisinin Çanakkale teşkilatının kurucularıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partisinin Çanakkale teşkilatının kurucularıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Turan, bir otelde düzenlenen kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin ardından ramazan ayını ilçelerde vatandaşları ziyaret ederek, iftar ve sahur programlarına katılarak geçirdiklerini hatırlattı.

Ramazan Bayramı'nda da il merkezi, ilçe, belde ve köyleri gezdiklerini belirten Turan, şöyle devam etti:

"İlk kurumsal toplantımızı ilk kez siz kurucular kurulu ile yapıyoruz. 2002 yılında, 'Muhtar bile olur olamaz' tartışmalarının yapıldığı, 'Darbe mi olur, kapatılır mı?', 'İlerici mi, gerici mi?', 'Bunların kim olduğu belli değil' denilen bir zamanda Çanakkale'de 50 yiğit masaya elini koymuş, tarafını belli etmiş, 'Ben buna varım' demiş. Bunun çok kıymetli diye düşünüyorum. Kimsenin olmadığı bir zamanda 'Ben varım' deyip tavır konulduğu bir zamanda yola çıkmak çok kıymetli. Bence kurucu olmak, bir partinin en şerefli görevlerden biri. Yıllar geçse de il başkanlarımız da değişse kurucularımız değişmeyecek. Bu yüzden istişareye önem veriyoruz. 'Ben dedim oldu', 'Ben yaptım oldu' mantığını doğru bulmuyoruz. Ayrıca herkesin kendi görevini en iyi yapması gerektiğini düşünüyoruz."

Turan, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Çanakkale'de de partisinin oylarının düştüğünü söyledi.

Hatayı kendilerinde arayacaklarını dile getiren Turan, "Nerede hata yaptığımızı bulmaya çalışacağız. 'Millet bize niye oy vermedi' diyemeyiz. 'Biz neden oy alamadık' demeliyiz. 'Millet kusurlu' diyemeyiz. 'Biz kusurluyuz' demeliyiz. O yüzden eksik varsa bizim eksiğimiz, kusur varsa bizim kusurumuz. Şimdi kenetlenme zamanı" diye konuştu.

Kahvaltıya, AK Parti İl Başkanı Erdener Can, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, kurucu İl Başkanı Reyhan Demirtaş ve kurucular kurulu katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title