Haberler

Milletvekili Tayyar ve Belediye Başkanı Fadıloğlu'ndan Birlik Mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlarla bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlarla bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sabahın erken saatlerinde Karşıyaka Merkez Camisi'ne gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bayram namazını kıldı. Daha sonra vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Şamil Tayyar ve Rıdvan Fadıloğlu, bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Bayramlaşma sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Şamil Tayyar, "Öncelikle bütün İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu bayramın birlik ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum. Camide hocamızın da güzel bir konuşması oldu. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Kardeş kanı akıtmak isteyen, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen, Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyenlere, Allah fırsat vermesin inşallah. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum ve bu düşüncelerle bütün yurttaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

"KURBAN BAYRAMININ İNSANLIK ADINA BARIŞ VE HUZUR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, "Bugün Karşıyaka Merkez Camiinde Bayram namazını eda ettik. Bende bu Kurban Bayramının insanlık adına barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara huzur içerisinde çıkmayı Rabbim nasip etsin. İnşallah bütün dünyada sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerimizin de sıkıntıları son bulur. Birlik ve beraberlik içerisinde bu dünyada yaşarız. Tekrar tüm hemşehrilerimin bayramını yürekten kutluyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şamil Tayyar Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

title