Haberler

Milletvekili Seçimlerine Doğru

AK Parti Kırklareli birinci sıra milletvekili adayı Şenol Gürşan, 25 yıldır siyasetin içinde mücadele verdiğini söyledi.

AK Parti Kırklareli birinci sıra milletvekili adayı Şenol Gürşan, 25 yıldır siyasetin içinde mücadele verdiğini söyledi.

Gürşan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birinci sıradan AK Parti'den Kırklareli milletvekili adayı gösterildiği için sevinçli olduğunu söyledi.

Yıllardır siyasetin içinde olduğunu ifade eden Gürşan, "25 yıldır siyasetin içinde mücadele veriyorum. Bu mücadelem inişli çıkışlı oldu. Daha önce de aday oldum. Adaylık sürecini daha önce de yaşadım. Bir defa belediye başkan adaylığı, bir defa da milletvekili adaylığı süreci yaşadım. Bu dönem sayın Başbakanım sıralamayı bu şekilde yapmış, bundan sonra da bize düşen çalışmak. Bu tabii birinci aşamaydı, şimdi ikinci aşama olan 12 Haziran'a kadar bütün gücümüzle çalışacağız. İnşallah bu dönem Kırklareli'den gönül ister üç ama biz iki milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz. Ondan sonra da üçüncü aşama başlayacak. O da bu millete hizmet etmektir" diye konuştu.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Emin Tunç ise AK Parti'nin Kırklareli milletvekili adaylarının belli olduğunu belirtti.

Tunç, "Partimizin Kırklareli milletvekilli adayları birinci sıra avukat Şenol Gürşan, ikinci sıra Şaban Erden ve üçüncü sırada Volkan Göç olarak açıklandı. İlimize, partimize, ülkemize hayırlı olsun. Genel merkezimiz böyle tensip buyurmuş, biz de partili olarak var gücümüzle Kırklareli'den iki milletvekili çıkarmak için çalışacağız" dedi.

-MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ ÖZ GEÇMİŞLERİ-

-Şenol Gürşan: Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde 1964 yılında dünyaya gelen Gürşan, ilk ve ortaöğretimini Pınarhisar ilçesinde tamamladı. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olarak 1990 yılında askerlik görevini yapan Gürşan, 1991 yılında Kırklareli Barosuna kaydını yaptırdı. 1994 yılında Refah Partisi'nden Pınarhisar Belediye Başkan adayı olan Gürşan, 1999 yılında da Fazilet Partisi'nden Kırklareli Milletvekili aday adayı oldu. 2007 yılında AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Gürşan, 2009 yılında AK Parti yönetiminde yer aldı. Gürşan evli ve 2 çocuk babası.

-Şaban Erden: Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Balkaya köyünde 1949 yılında doğan Şaban Erden, fakülte mezunu. İnşaat yüksek mühendisi olan Erden, bir çok kamu kurum ve kuruşunda görev yaptı. Balkanlara bir çok üniversitenin kurucusu ve halen mütevelli heyetinde de bulunan Erden, evli ve 3 çocuk babası.

-Volkan Göç: Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 1981 yılında doğan Göç, ilk ve ortaokulu Demirköy'de, liseyi Kırklareli'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi'nden mezun oldu.

Planlama, Yabancı Dil ve Kırsal Kalkınma Eğitimi almak amacıyla uzun bir süre yurt dışında farklı ülkelerde bulunan Göç, yurt içi ve yurt dışında 9 ayrı dalda uzmanlık eğitimi aldı. Göç, yurt dışında eğitime devam ettiği sürede, İngiltere Konsolosluğu ve Cambridge Üniversitesi'nden yabancı dil diploması almaya hak kazandı.

2008 yılında Avrupa Birliği-Sınır Ötesi İşbirliği Programı çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti ile Bulgaristan Cumhuriyeti arasından ortaklaşa yürütülen

"Yıldız Dağlarında Biyosfer Rezervi Projesi'nde" uzman mühendis, proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı.

2007 yılında ikamet ettiği Kırklareli'nin Vize ilçesinde, ticari, mesleki faaliyetlerde bulunmak amacıyla halen faaliyet gösterdiği tescilli serbest ormancılık bürosunu kuran Göç, bekar, yeteri düzeyde İspanyolca, İtalyanca ve ileri derece İngilizce bilmektedir.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title