Haberler

Milletvekili Seçiminin Ardından

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Çetinkaya ve Arslan, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, AK Parti'nin Kırşehir'de kent merkezi ve 6 ilçede oyunu arttırdığını belirterek, 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde Kırşehir halkına vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür edildi.

Çetinkaya, Kırşehir'de AK Parti'ye yakışır bir oy aldıklarını vurgulayarak, "12. seçim zaferini yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz. Kırşehir'de de bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Bizlere oy veren hemşehrilerimiz kadar oy vermeyen hemşehrilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağız" ifadelerini kullanıldı.

26. Dönem Milletvekilliği seçimleri ile 4 yıl Kırşehir halkına hizmetkar olacaklarını kaydeden Arslan da "Kırşehir'e ve ilçelerimize birçok hizmetin gelmesi için mücadele edeceğiz. 1 Kasım seçimlerinde halkımızın sevgisine layık olmak için elimizden gelini yapacağız. Bu bir demokratik yarıştı ve halkımız iradesini ortaya koymuştur. Kırşehir'in kalkınması ve gelişmesi için projelerimizle elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

SALİH ÇETİNKAYA Mikail Arslan Ak Parti Kırşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title