Haberler

Milletvekili Külünk'ten, Adıyaman Ünivesitesine Ziyaret

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Danışma Kurulu Başkanı Metin Külünk Adıyaman Üniversitesi’ni ziyaret ettiKonferans vermek üzere Adıyaman’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Danışma Kurulu Başkanı Metin Külünk ve beraberindeki heyet Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Danışma Kurulu Başkanı Metin Külünk Adıyaman Üniversitesi'ni ziyaret etti

Konferans vermek üzere Adıyaman'a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Danışma Kurulu Başkanı Metin Külünk ve beraberindeki heyet Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Kahveci'nin de hazır bulunduğu ziyarette, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek fikir alışverişinde bulundu. Prof. Dr. Gönüllü Adıyaman Üniversitesi'nin gelişimi hakkında bilgi verirken Külünk, lisansüstü eğitim programları ve fakülteler hakkında bilgi aldı. Adıyaman Üniversitesi Onur Defteri'ni imzalayan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Danışma Kurulu Başkanı Metin Külünk'e Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü Adıyaman'ın tarihi ve turistik yerleri Cendere Köprüsü ve Perre Antik Kent'in maketini ve Adıyaman Üniversitesi Tabağını hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Metin Külünk Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title