Haberler

Milletvekili Koca, Odunpazarı Gençlik Merkezi İnşaatını Gezdi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Odunpazarı Gençlik Merkezi’nin bu yılın sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Odunpazarı Gençlik Merkezi'nin bu yılın sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Büyükdere Mahallesi'nde yapımına başlanan Odunpazarı Gençlik Merkezi'nin inşaatını gezerek bilgiler alan Milletvekili Koca, yapımı devam eden gençlik merkezi için, 2011 yılı başında bakanlık tarafından 4 buçuk milyon liralık bir ek kaynak aktarıldığını dile getirdi.

Osmangazi Üniversitesi'ne yakın bir noktada gençlik merkezinin yapılması ile ilgili karar aldıklarını ve buna göre hareket ettiklerini söyleyen Koca, sözlerine şöyle devam etti:

"Gençlik merkezlerini daha çok üniversitelere yakın bölgelerde yapmaya çalışıyoruz. Adı üstünde yaptığımız yerler gençlik merkezleri dolayısıyla, gençlerimize, öğrencilerimize, özellikle üniversite öğrencilerimize hitap etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda da Osmangazi Üniversitemize yakın bir noktada 18 Şubat 2014 tarihinde ihalesi gerçekleştirilmiş olan bu Odunpazarı Gençlik Merkezi'nin 25 Mart 2014 tarihinde sözleşmesi yapıldı ve 31 Mart 2014 tarihinde de ihaleyi alan ilgili firmamıza yer teslimi yapılarak işimize başladık. Sözleşme gereği Ocak 2015 yılında buranın bitmesi gerekiyor ama bir takım proje değişiklikleri nedeniyle 2 aylık ek süre müteahhidimize verildi. Bununla birlikte yaklaşık 2015 yılının Mart ayında inşallah tamamlanacak. Müteahhidimiz sağ olsun, ben hızlı çalışacağım ve bitireceğim diyor. Kısmet olursa, hava şartları da uygun olursa bu sene sonu yani Aralık 2014 sonu itibariyle burayı tamamlamayı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teslim etmeyi ve öğrencilerimizin hizmetine açmayı planlıyoruz."

Gençlik merkezinin şu anda fiziki olarak yüzde 30 seviyesinin tamamlandığına vurgu yapan Koca, "Odunpazarı Gençlik Merkezimizin zemin oturum alanı, 2 bin 200 metrekare civarında ve inşaat alanı da toplam 3 bin 400 metrekare civarındadır. Burada 350 seyirci kapasiteli basketbol, voleybol için kullanılacak çok amaçlı salonumuz mevcut, gösteri salonu olarak da kullanılabilecek bir salonumuz var. Yine 2 adet seminer odamız var, resim, heykel ve yöresel el sanatları için 6 adet çalışma odamız da mevcut. Ses yalıtımı sağlanmış, ses kayıt amaçlı kullanılabilecek odalar mevcut. Biliyorsunuz bugüne kadar gençlik merkezleri ile ilgili, gençlik merkezlerinde özellikle gençlerimizin, tiyatro, ebru, ney, keman, gitar, halk oyunları başta olmak üzere 20 farklı kurs vererek gençlerimizin gelişmelerinde, eğitilmesinde katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Koca Odunpazarı Eskişehir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title