Haberler

Milletvekili Kayatürk'ten Köy ve Esnaf Ziyareti

İlçenin, Köprülü, Andaç, Dilkaya, Köşk ve Kıyıca köylerini gezen, köy muhtarlarından çektikleri sıkıntılar hakkında bilgi alan, Kayatürk, her türlü sorunu not alarak, çözüm bulma noktasında elerinden geleni yapacaklarını söyledi.

AK Van Parti Milletvekili Burhan Kayatürk, Edremit ilçesinde bazı köyleri gezerek vatandaşlarla sohbet edip sorun ve istekleri dinledi, esnafları ziyaret etti

İlçenin, Köprülü, Andaç, Dilkaya, Köşk ve Kıyıca köylerini gezen, köy muhtarlarından çektikleri sıkıntılar hakkında bilgi alan, Kayatürk, her türlü sorunu not alarak, çözüm bulma noktasında elerinden geleni yapacaklarını söyledi. AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayütürk'e, Van AK Parti İl Başkan Vekili İrfan Teke, Merkez İlçe Başkanı Abdulmenaf Keyifli,

Edremit İlçe Başkanı Handan Fidan, Çiçekli Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç ve çok sayıda partili eşlik etti.

İlk olarak Edremit ilçesine bağlı Köprülü köyüne giderek oradaki bir taziyeye katılan Kayatürk, okutulan duaların ardından Köy muhtarından sorunları dinleyen ve köprülerin neredeyse yıkılmış vaziyetti olması şikayetini alan Kayatürk, "Köprülü köyümüz, gerekten doğal güzellikleri ile dilden dile dolaşan bir köy. Bu köyümüzün sembolü haline gelen, köprülerin durumu içler acısı. Bu sorunu en kısa zamanda çözeceğimize söz veriyorum" dedi.

AK Parti Van Milletvekili Kayatürk'ün bir sonraki durağı ise yine Edremit ilçesine bağlı Andaç köyü oldu. Burada, kendisini karşılayan köylülerle uzun süre muhabbet eden Kayatürk, köy muhtarı vatandaşlardan sorunları dinledi.

Köy gezilerini başka yanlara çekmek isteyenlere seslenen Kayatürk, "Biz AK Parti teşkilatı olarak seçimden seçime, oy toplamak için vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlemiyoruz. Bu tür gezileri sırf

"oy" toplamak amacıyla yapılıyor anlayışını Allahın izni ile yine biz yıkacağız. Takdir edersiniz, biz 4 milletvekili olarak, her hafta köylerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Sizinle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.

Bizler seçimden seçime değil, 7 gün 24 saat sürekli sizin yanınızdan olmaktan büyük haz alıyoruz"

ifadelerini kullandı.

Andaç Köyü Muhtarı Yavuz Buğday, AK Parti Van Milletvekili Kayatürk'den, yaşanılan depremlerin ardından ağır hasar gören ve kullanılmaz hale gelen okullarının yerine yenisinin yapılması talebinde bulundu. Bu sorunu en kısa zamanda hal edeceğini belirten Kayatürk, "Allahın izniyle, çocuklarımızı mağdur etmeyerek, onlara en güzel okulu yapacağız"dedi.

Kayatürk, daha sonra Dilkaya ve Köşk köylerindeki vatandaşlar ile bir araya geldi. Köylerdeki yol ve su problemini Kayatürk'e aktaran muhtarlar, sorunları çözüm noktasına getirme sözü aldı.

Daha sonra Kıyıca köyünü de ziyaret eden Kayatürk, burada vatandaşlar ile uzun süre muhabbet etti. Çektikleri sıkıntıları Kayatürke aktaran vatandaşlar, Kayatürk'ü, uzun süre ayakta alkışladılar. Ankara'da, her fırsatta Van'ın sorunlarını gündeme getiriyoruz diyen Kayatürk, "Biz 4 milletvekili olarak Ankara da Van'ın sorunlarını gündeme getiriyoruz. Vanımızı modern bir il yapmak için aralıksız çalışıyoruz. Gittiğimiz her köyde, köylülerimiz, yol ve su sorunlarının olduğunu vurguladılar. Bizler her hafta, Gülşen hanım, Mustafa bey, Fatih bey veya ben olayım Vanımızı yalnız bırakmayacağız. Bütün sorunları meclise taşıyarak, çözüm önerileri sunacağız"dedi.

Kayatürk, daha sonra Edremit ilçesine geçerek beraberindekilerle birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdü. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhan Kayatürk Ak Parti Köprülü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title