Haberler

Milletvekili Kavuncu, Hisarcık Meslek Yüksek Okulu'nu Ziyaret Etti

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Hisarcık ilçesindeki Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağlı Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Hisarcık ilçesindeki Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağlı Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

Kavuncu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç, Mustafa Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret ederek Müdür Yardımcıları Hüseyin Yılmaz ve Ömet Altaş'tan okuldaki bölümler, öğrenci sayısı ve ihtiyaçları konularında bilgiler aldı.

Milletvekili Kavuncu, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Ayşe Uludoğan ile birlikte bir gurup öğrenciyle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Tıp profesörü olan Kavuncu, öğrencilere binlerce doktor, 80 uzman, 20-30 tane de doçent yetiştirdiğine vurgu yaparak, "Zaman zaman arkadaşlarla öğrencilerimizin görüşlerini de değerlendirmek amacıyla onları ziyaret ediyoruz. Yani yaşadığınız yerle ilgili sizin gözlemleriniz nelerdir? Size göre buranın ihtiyaçları nedir? Hisarcık bağlamında burada neler yapılabilir? Neler olması lazım? Bu konularda sizlerle sohbet amacıyla bir araya gelmek istedik" dedi.

Öğrenciler Milletvekili Kavuncu'ya ulaşım sorunundan bahsederek il merkezinden ilçeye gelişlerinde büyük sıkıntı çektiklerini dile getirmeleri üzerine Kavuncu, "Birazda coğrafi özellikler nedeniyle yollar açısından Türkiye geneline baktığımızda burada bir geri kalmışlık var. Fakat son birkaç yılda Kütahya çapında inanılmaz bir değişiklik oldu. Şu anda Kütahya Türkiye'nin şantiye ve yol açısından en çok çalışılan yerlerinden bir tanesi" diye konuştu.

Öğrenciler ilçenin sosyal ve kültürel yönden de gelişmesinin gerekliliğine de dikkat çektiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vural Kavuncu Ak Parti Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title