Haberler

Milletvekili Katılımlı, Mahalle İstişare Toplantısı

Burdur’un Gölhisar ilçesinde 4.’sü düzenlenen ‘Sizi Dinliyoruz’ toplantıları Armutlu Mahallesi’nde de devam etti.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde 4.'sü düzenlenen 'Sizi Dinliyoruz' toplantıları Armutlu Mahallesi'nde de devam etti.

Yoğun bir katılımın olduğu mahalle toplantısına, AK Parti Milletvekili Reşat Petek, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, AK Parti Gölhisar İlçe Başkanı Abdullah Aksoy ve yönetim kurulu, belediye eski başkanlarından Mehmet Yavuzer, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Gölhisar'da bir geleneğe dönüştürülen 'Sizi dinliyoruz' mahalle toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural'ın tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili sunumuyla başladı.

"ÜRETTİK, ÜRETMEYE DE DEVAM EDİYORUZ"

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, "Azmin ve iradenin ifadesi için bir şair şöyle diyor: 'Yarı dalgalı olmamalı deniz, ya durmalı ya kudurmalı, ya sonuna kadar batmalı hançer, ya kınında durmalı' 30 Mart 2014 seçimlerine hazırlanırken bu felsefe ile yola çıktık. Bu kapsamda bizim denizimiz hizmetler ve yatırımlar anlamında yarı dalgalı olmamalıydı. Gölhisar'a gelen yatırım ve hizmetler şairin dediği gibi kudurmalıydı. Göreve geldikten sonra hizmet hançerini yerinde durdurmadık tüm olumsuz koşullara rağmen sürekli ilçemiz için yeni projeler geliştirdik. Bu çabamızın meyvelerini de yeni yeni yemeye başlıyoruz. Altyapı, üstyapı, doğalgaz, sanayi sitesi, pazaryeri ve gençlik merkezi gibi dev projeler ürettik ve üretmeye devam ediyoruz" dedi.

DESTEKLER DEVAM EDECEK

AK Parti Milletvekili Petek, mahalle toplantısında yaptığı konuşmada, "Başkanımız göreve geldiği günden bu yana ilçede çok büyük işler başarmış. Biz de inşallah, Allah nasip ederde tekrar milletvekili olursak, Gölhisar'a Ankara'dan sürekli destek vermeye devam edeceğiz. 4 aylık kısa bir milletvekili dönemimiz olmasına rağmen Burdur'a bu dönemde birçok yatırım ve ödenek kazandırdık" diyerek, seçim beyannamesinde verilen müjdeler ve 1 Kasım seçim çalışmalarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Canural Gölhisar Armutlu Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title