Haberler

Milletvekili Halil Fırat'tan, Vatandaşlara Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman’da, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'da, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Ali Dağı Mesire alanında vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşlarla zaman geçirdi.

Sıcak sohbet havasında gerçekleştirilen ziyaretlerde Milletvekili Halil Fırat, Adıyaman'ın daha çok gelişmesi ve halka daha çok hizmetin sunulması için ellerinden gelen her türlü çaba içerisinde olduklarını ifade ederek vatandaşların kendilerine ilettikleri sorun ve sıkıntıların çözümü için uğraştıklarını vurguladı.

Milletvekili Fırat'ın kendilerini ziyaret etmesinden ve sıcak sohbet kurmalarından oldukça memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise, " Allah milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat'tan razı olsun. Milletvekillerimiz hiç durmadan yoğun tempoyla çalışıyorlar. Bizler bugün ailemizle buraya gelmiştik milletvekilimizi karşımızda görünce hem şaşırdık hem de oldukça mutlu olduk. Halk ile bir arada oldukları için halkı bizzat ziyaret ederek halkın sorun ve sıkıntılarını dinledikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İBRAHİM HALİL FIRAT Fırat Adıyaman AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title