Haberler

Milletvekili Halil Fırat Açıklaması

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat, masun insanların canına kast eden terör örgütünün insan olduğuna inanmadığını ve onları insan olarak kabul etmenin mümkün olmadığını vurguladı.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat, masun insanların canına kast eden terör örgütünün insan olduğuna inanmadığını ve onları insan olarak kabul etmenin mümkün olmadığını vurguladı.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat, terör örgütünün kökünü kurutana kadar terörle mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Öncelikle İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan patlama olayında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara da Allah'tan acil şifalar diliyorum. Biliyorsunuz bizim Samsat ilçemizin bir köyünde bugün bir şehidimizi toprağa vermek durumunda kaldık. Şehidimize Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyorum. Biz her zaman şunu söylüyoruz, biz terörün her türlüsüne karşıyız. AK Parti hükümeti olarak Türkiye Cumhuriyeti olarak terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Biz bir tane bile terörist kalmayana kadar terörle mücadelemizi sonuna kadar devam edeceğiz. Terörün dini, dili, ırkı hiçbir şekilde olamaz. Bu kadar masun insanın canına kast edenlerin insan olduğuna inanmıyorum. Onları insan olarak kabul etmemiz mümkün değildir. İnsanın içerisinde bir avuç kadar kan varsa bu kadar olayı gerçekleştiremez. Terörün hangisi olursa olsun Allah belasını versin. Son zamanlarda ıslarla, kararlılıkla terörle mücadelemizi devam ettiriyoruz. Terörün kökünü kazıyana kadar Türkiye gündeminden terörü çıkarana kadar bu mücadelemiz devam edecek" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Fırat İstanbul Adıyaman AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title