Haberler

Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Karabük'ten milletvekili seçilen MHP'li Durmuş Yalçın, mazbatasını aldı.

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Karabük'ten milletvekili seçilen MHP'li Durmuş Yalçın, mazbatasını aldı.

Karabük Adliyesi'ne MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Arslan, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ve partililerle beraber gelen Yalçın'a mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Timuçin Dedeoğlu verdi.

Adliye önünde gazetecilere açıklamada bulunan Yalçın, seçim çalışmaları sürecinde kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, vatandaşa verdiği sözleri tutacağını söyledi.

"Allah'a şükürler olsun Karabük'ten milletvekili seçilmek nasip oldu" diyen Yalçın,  "Bugüne kadar verdiğim sözleri tuttum. Bundan sonra da böyle olacaktır. Karabük bizimle yürüdü. Siyasi söylem içerisinde hiç bulunmadım. Ne yapabileceksem onları söyledim. Parti teşkilatımız ve vatandaşlarımız her zaman yanımızda oldu. Sizler arkamızda durdukça biz hizmetlerimize devam edeceğiz. Bugün mazbatamızı aldık. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne kaydımızı yaptıracağız. Bana seçim boyunca destek veren, oy veren vermeyen bütün Karabük halkına çok çok teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.

Yalçın, daha sonra partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Dursun Durmuş Yalçın Karabük Ovacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title