Haberler

Milletvekili Fırat Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, referandum çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, referandum çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

İlçe, köy, mezra ve mahallelerde seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili İbrahim Halil Fırat, kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personelleri de ziyaret ediyor. Adıyaman merkezde ki tüm kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden İbrahim Halil Fırat, referandum ile ilgili bilgilendirme yaparak, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlattı.

İbrahim Halil Fırat, 16 Nisan'ın Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu, Avrupa ülkeleri ve emperyalist güçlerin Türkiye'nin güçlenmesinden korktuğunu kaydetti.

Fırat, "16 nisan'da güçlü bir 'evet' ile Türkiye hızına hız katacaktır. Daha güçlü bir Türkiye için, ümmetin umudu olan Türkiye'nin daha da büyümesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımız 16 Nisan'da ki referandumda inşallah sandıkları 'evet' ile dolduracak" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İBRAHİM HALİL FIRAT Adıyaman AK Parti Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title