Haberler

Milletvekili Fatih Han Ünal, Ulubey İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, AK Parti Ulubey Belediye Başkan Adayı İsa Türkcan ile birlikte Ulubey ilçesindeki esnafları ve Ulubey Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, AK Parti Ulubey Belediye Başkan Adayı İsa Türkcan ile birlikte Ulubey ilçesindeki esnafları ve Ulubey Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Ulubey ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulunan Milletvekili Fatih Han Ünal, el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerden zaferle çıkmak istediklerini söyledi. Milletvekili Fatih Han Ünal yaptığı konuşmada, "Ulubey ilçemizi Büyükşehir Belediyesi'yle ilçe belediyesiyle omuz omuza hareket ettirelim. Bu çok önemli. Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek bu seçimlerden zaferle çıkmak istiyoruz. Büyükşehir adayımız Enver Yılmaz, kardeşimiz zaten içinizden biri, yine İsa Türkcan kardeşimiz de öyle. İkisi omuz omuza versin, bizler de yanlarında olalım. İlimiz için, ilçemiz için güzel şeyler yapsınlar istiyoruz. Mesele memleket meselesi, hizmet meselesidir. Hep beraber şu Ulubey ilçesine hizmet yapalım. Siz de burada güzel şeyler olsun istiyorsunuz, bizde güzel şeyler yapalım, gelecek nesillere güzel eserler bırakalım istiyoruz. Biliyorsunuz ilimiz artık büyükşehir, hizmetler bundan sonra kat kat artmış olacak. Bu demokratik bir seçim olacak, başbakanımızı da ihmal etmeyelim, ona da bir güç vermemiz lazım" dedi.

"MUHTARLAR BİR DOZER İÇİN ANKARA'YA GİDİYORDU"

Ulubey Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret eden ve muhtarlarla buluşan Milletvekili Fatih Han Ünal burada yaptığı konuşmada, muhtarların eskiden çektiği sıkıntı ve zorluklara belirterek, "Ordu artık büyükşehir oldu. Eskiden muhtarlarımız iyi bilirler, dozer sırası için Ankara'ya giderlerdi. Eskiden YSE vardı, daha sonra köy hizmetleri oldu o dönemler ne kadar sıkıntılar yaşandığını bilirsiniz. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Biz geldik baktık olmuyor Özel İdare'ye çevirdik. Muhalefet hemen itiraz etti. Neden çünkü köylere hizmet gidemiyordu. Daha sonra KÖYDES'i kurduk. İlk kez Cumhuriyet tarihinde muhtarlarımız köylerimiz hizmetin ne olduğunu ve nasıl alındığını gördü. 230 milyon TL civarında para sadece KÖYDES ile geldi. Eskiden bir dozer için kuyruğa giriliyordu, şimdi asfalt ve beton yollar yapılıyor. Yeni yeni yollar açılıyor. Biz yollarımızı asfalt yapmak istiyoruz. Beton yol yapmak istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz ile görüştüm, 2 yıl gibi kısa sürede bütün yollarımız, gurup yollarımız asfalta betona kavuşmuş olacak" diye konuştu.

Ulubey Belediye Başkan Adayı İsa Türkcan ise yaptığı konuşmada, Ulubey'in 41 mahallesine hizmet götüreceklerini, projelerinin olduğunu söyledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Han Ünal İsa Türkcan Ulubey Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title