Haberler

Milletvekili Çiftçi, Stk'ları Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Van Milletvekili Fatih Çiftçi,Erçiş ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Van Milletvekili Fatih Çiftçi,Erçiş ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Ak Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, beraberindekilerle birlikte Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Erciş Şoförler Otomobilciler Odası, Erciş Ağaç ve Demir İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası, Erciş Berberler Kahveciler Oda Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlk olarak Erciş Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Milletvekili Fatih Çiftçi, odanın ilçenin en köklü sivil toplum örgütü olduğunu söyledi.

"12 yıl içinde Türkiye'deki, Van'daki, Erciş'teki istikrar, güven ortamının ne anlama geldiğini, ne ifade ettiğini en iyi anlayan, en iyi değerlendiren hiç kuşkusuz sizler oldunuz" diyen Çiftçi, "Dünya'daki, Avrupa'daki küresel krize rağmen, istikrarla büyüyen her yıl önemli oranlarda yüksek büyüme kaydeden, ekonominin tüm göstergelerinde büyük başarılar kaydeden bir Türkiye var. Türkiye, özellikle dünyada ekonomideki başarılarıyla hem gıpta ile izleniyor, hem örnek alınıyor ve hem de takdir ediliyor. Bakınız Van'ımızın 2002 yılındaki dış ticaret hacmi 13,4 milyon dolar iken,2013yılında bu rakam 87,6 milyon dolara ulaştı. Yine Van ilimizin ihracatı katlanarak arttı. Son 12 yılda ihracatımız 1,4 milyon dolardan 30,4 milyon dolar seviyesine çıktı. Eğer bir kez taviz vermiş olsaydık inanın bugünlere ulaşamazdık. Eğer bir kez boyun eğmiş olsaydık inanın Van'ın ekonomisini büyütemezdik. Hukukun zorlanması karşısında, provokasyonlar karşısında, tahrikler, tuzaklar, saldırılar karşısında en küçük bir zafiyet göstermiş olsaydık inanın bugün Van'da bu kadar yatırımcı duramazdı. Eğer ekonomideki kazanımlarımızı koruyacaksak demokrasiye sahip çıkacağız. Eğer ekonomiyi daha da büyütmek istiyorsak demokrasimizin standartlarını daha da büyüteceğiz. Bugün elde ettiğimiz kazanımları korumak, bunları daha da artırmak istiyorsak demokrasinin üzerine büyük bir hassasiyetle eğilecek, demokrasiye sahip çıkacak, demokrasiyi daha ileri seviyelere ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. Bu bağlamda 10 Ağustos tarihindeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemi çok büyüktür" dedi.

"YENİ TÜRKİYE, BİLGİSİ, ÜRETİMİ VE YÖNETİMİ İLE LİDER BİR TÜRKİYE OLACAKTIR"

Erciş Şoförler Otomobilciler Odası'nı da ziyaret eden Milletvekili Çiftçi, 10 Ağustos'a sayılı günler kaldığını ifade ederek, "10 Ağustos'ta milletimizin iradesi ile yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemiz için tarihi bir öneme sahiptir. Milletimiz Cumhurbaşkanını kendisinin seçmesi kararını 2007'de yapılan halk oylamasında muhalefete rağmen vermiştir. Böylece 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi çok farklı bir anlam da kazanmıştır. AK Parti'nin 12 yıllık iktidarı ile başlayan Yeni Türkiye'yi inşa süreci, Cumhurbaşkanını halkın seçmesiyle birlikte en parlak dönemine ulaşacaktır. Yeni Türkiye, bilgisi, üretimi ve yönetimi ile lider bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, üretimden spora, bilimden ihracata kadar dünya markası olan bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, finansta, sağlıkta, eğitimde, kültürde dünyanın cazibe merkezi olan bir Türkiye olacaktır. Bu anlamda dayatmacılara, baskıcılara, şantajcılara, montajcılara hiç bir zaman boyun eğmeyen aziz milletimiz 10 Ağustos'ta kendi içinden çıkmış, milletin ta kendisi olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 12. Cumhurbaşkanı olarak inşallah seçecektir "dedi.

Milletvekili Fatih Çiftçi, Erciş Ağaç ve Demir İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası, Erciş Berberler Kahveciler Oda Başkanlığı'nı da ziyaret ederek oda başkanları ve üyeleriyle Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

ÇOBAN OĞLU YARAM DÖNDÜ CİBANA.KURDUĞUN B:

FATİH NASILSIN İYİMİSİNİZ YANINIZDAKİ HEYETE NE MÜKKEMEL NE MÜCEHVER KİŞİLER VARDI YAHUUU.YENİ OTOGAR İÇİN ALMIŞ OLDUĞUNUZ YER DE NELER NELER KAZANDINIZ SİZ VE YER SAHİBİ .AH FATİK BEY AH İŞTE DÜNYA KİMİNİ KEBAB YEDİRİ KİMİNE KEL KAVUN BU DÜNYA.İLK SECİLDİĞİN BEL BAŞKANLIĞI SECİMİNE BİR DÖN BAK NEYDİN NE OLDUN .TABİKŞİ BİR ŞEY OLMADINDA AMAM İYİ ÇOK İYİ ŞEYLER VURDUN FATİK BEK...

7
0
yanıtYanıtla
ETME KOMŞUNA GELİR BAŞINA:

FERHAT CİFÇİ VE ABİNİZ ŞEREF ÇİFCİ KUMAR İÇKİ ÇOK İŞTİ ÇOK ZOR DURMDAYDILAR.PARALARI OLMADIĞI ANLAR ÇOK OLDU.ŞİMDİYSE YAKUP ÇİFÇİ MAHMUT ÇİFCİ NİN OĞLU YA BUNLARIN SIFATI NEYDİ NOLDULAR.BIRAK ALLAHIN SEVERSİN İNEYİ ÖNÇE KENDİMİZE SOKALIM SONRA BAŞKASINIA.GÖZ BOYMAKLA,KİBAR KONUŞMAKLA,DÜRÜSTLÜKTEN BAHZ ETMEKLE HER ŞEY OLUNMUYO, BİRDE SİZE BİR AİLE MENSUBU 2 KARDEŞ ÇOK İYİLİK ETİ O KARDEŞLERDEN BİRNE SEN ÇOK KÖTÜLÜK ETMİŞSİN DUYDUK ZORUMUZA GİTİ. DÜRST İNSANLAR YAPILAN İYİLİKLERİ UNUTMAZLAR..AMAM MALESEF SİZDE O NU GÖRMEDİM.ADNAN AYDIN IN BU MEMELEKETE HANGİ İNSANA İYİLİĞİ OLMUŞKİ SİZ O İNSANI AKP İLÇE BAŞKANI YAPTIRDINIZ.YERLERİNE OTOGAR YAPTIRDINIZ YA TABİKİ RANT VE CIKAR DAVASI BUNLAR. SİYASETCİLERİ SEVMEDİM SEVMEM DE

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title