Haberler

Milletvekili Aydemir: 'Ak Dava, Milletin Davasıdır'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ’28 şubat zulmüne ortak olanlar bu milletin huzuruna nasıl çıkıyor, halkın yüzüne nasıl bakıyorlar?

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, '28 şubat zulmüne ortak olanlar bu milletin huzuruna nasıl çıkıyor, halkın yüzüne nasıl bakıyorlar? Maneviyat nutuklarını nasıl atıyorlar? Bu milletin hafızasını yok mu sayıyorlar? ' diye sordu.

AYDEMİR İSTİŞARE VE DANIŞMA ZİRVESİNDE KONUŞTU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Tortum'da gerçekleştirilen istişare ve danışma zirvesinde AK Hizmet sürecini değerlendirdi. Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, Tortum AK Parti ilçe Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri, AK Parti temsilcileri ve köy muhtarlarının katıldığı zirvede, 13 yıllık hizmet sürecini yorumlayan Milletvekili Aydemir, muhalefetin verilen hizmetleri görmezlikten gelmesini değerlendirerek, 'Allah biliyor ya, bize kafidir. Milli irade hakkımızı her daim teslim ediyor ya, gönlümüz huzurludur. Rabbim Muhalefete de insaf ve izan versin. Yapacak başka bir şey yok' dedi.

'AK DAVA SAKARYA'YI AYAĞA KALDIRAN DAVADIR'

AK Parti'nin milli ve manevi mukaddeslere odaklanan bir davayı ifade ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, üstad Necip Fazıl'ın Sakarya Türküsündeki vurgularına atıfta bulunarak, 'AK Dava Sakarya'yı ayağı kaldıran, milleti değerleriyle yeniden buluşturan bir davadır. Bu milletin değerlerine yabancı kalanlar, halkın izan ve irfanına erişemeyenler idrak etmese de, AK Dava milletin davasıdır' diye konuştu.

AK DAVA TARİFİ

AK Parti iktidarları döneminde sergilenen sosyal ve ekonomik yaklaşımın anlaşılması için öncelikle AK Dava'nın bilinmesi gerektiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, 'AK dava hak rızası için halka nefsini adamaktır. AK Dava, bu milletin değerlerini koruma yolunda kefenini cebinde taşıyanların davasıdır. AK dava, kurani manada kardeşliğe iman etmişlerin, birlik ve beraberlik mayasını taşıyanların, bu ülkenin yeryüzünde çağrıştırdığı manaya hizmet edenlerin davasıdır.' dedi.

28 ŞUBAT HATIRLATMASI

28 şubatla yoğunlaşan, inanç sahiplerine yönelmiş zulüm fırtınası karşısında mensuplarının imanlı göğsünü, siyaset zemininde kalkan yapan tek siyasi oluşumun AK Parti olduğunu hatırlatan Milletvekili Aydemir, 'Başörtülü kızlarımıza öğretim hakkını vermeyen, inancının gereğini yerine getiren kardeşlerimizi kamudan yararlandırmayan, yüreğini hakka adayanları ötekileştiren 28 şubat kararnameleri altına imza koyanları ne tarih, ne de hak unutacaktır. Ezanı asli lisanına döndürdüğü için Merhum Menderes'i idam sehpasına taşıyan zihniyetin 28 şubattaki versiyonu önünde bir kez daha, 'Yeter, söz milletindir' diyen AK Dava bu milletin yüreğinin sesidir.' kaydını düştü.

'AK DAVA HUZUR VE KARDEŞLİĞİN İFADESİDİR'

Maneviyat olmadan maddiyatın hiçbir önem taşımadığının altını çizen Milletvekili Aydemir, 'AK iktidarlar bu halka dünyada örnek gösterilen sağlık hizmetlerini getirdi. Her ilde bir üniversite ve havaalanı tesis ederek, halkın refah ve yaşam kalitesinin artışına hizmet etti. Türkiye'yi barajlarla donattı, Ferhatvari bir hak aşkıyla halk için dağları delerek Ovit, Bolu gibi dünya çapındaki ulaşım tünellerini hayata geçirdi. Denizlerin altına yol vurdu, Milli savunmada bu ülkeyi kendi uçağını, helikopterini üretir konuma kavuşturdu. Olmazları olduran Allah'ın izin ve yardımı, milli iradenin teveccüh ve desteği ile bu ülkede ilkleri gerçekleştirdi. Yeryüzünde mazlumların sesi ve sahibi oldu. Ancak, tüm bunların önünde 28 şubat zulmüne son veren icraat vardır. Başörtülülerin gözyaşlarına, inanç sahiplerinin feryatlarına son verme vardır. Bu her alanda olduğu gibi maneviyatta da bir diriliş dönemidir. AK Dava huzurun, kardeşliğin ifadesidir. " dedi.

13 YILDA 80 YILA BEDEL HİZMET

Tortum AK Parti Zirvesi'nde, AK Parti iktidarlarınca Erzurum'da gerçekleştirilen yatırım ve hizmetleri paylaşan Milletvekili Aydemir, 'Biz dadaşların hayallerini gerçeğe dönüştüren, tüm bunları yaradılanı yaradandan ötürü sevme, imanıyla başaran bir hareketiz. Bir kez AK Parti öncesinin 80 yılına, bir de AK Parti iktidarlarının 13 yıllık kısa dönemine bakın. Erzurum'da ufuk ötesi yatırımlarımızı gözüne getirin. 13 yılda, sağlıkta BEAH, Şehir Hastanesi, ilçe devlet hastaneleri, hava ambulans sistemi, eğitimde ikinci üniversite, eğitim kampüsleri, turizmde ve kış sporlarında dünyanın en büyük yatırımları arasına giren Palandöken ve Konaklı yatırımları, enerjide, Erzurum'u Asya ve Avrupa arasında bir enerji koridoru haline getiren TANAP ve BTC hatları, Ulaşımda Erzurum sivil havaalanı, 600 kilometre eşeğini aşmış duble yollar, lojistik köy, Hızlı Tren Projesi, Tarım'da Doğu Anadolu Kalkınma Planı uygulaması, Sanayide Teknokent, tekno park ve 2'inci OSB yapılanması gibi devasa hizmetlerin nasıl yapıldığını anlayamayanlar, buna akıl ve sır erdiremeyenlere söylüyoruz. 13 yılda geçmişe göre 80 kat daha büyük ve önemli yatırımların hayata geçirilme sırrı, AK Dava'nın Hak Davası oluşudur. Hakkın rızası için halka adanmışlıktır." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Aydemir Uğur Aydemir Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title