Haberler

Milletvekili Aday Adayı Saraç AK Parti Kaynarca Teşkilatını Ziyaret Etti

7 Haziran da yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, AK Parti Kaynarca İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

7 Haziran da yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, AK Parti Kaynarca İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Saraç'ı, partililer tarafından ilgiyle karşılandı.

Saraç, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla çağ atladığını ifade etti. Teşkilatlara nezaket ziyaretlerine devam edeceğini belirten Saraç, teşkilat üyelerinden destek istedi. 'Teşkilata rağmen teşkilatçılık yapmayacağım' diyen AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Saraç, "Ben teşkilatın içindeyim. Sizlerin içinden geldim. O yüzden buradaki arkadaşlarımın sıkıntılarını iyi biliyorum. Sizin derdinizi kendimden farklı görmüyorum. Teşkilatlarda çalışmanın bir gönül işi olduğunu belirterek önceliğin her zaman teşkilat mensuplarının olması gerektiğini ifade etti.

Cihan Saraç açıklamasını şöyle sürdürdü "Sakarya nın sorunları bellidir, Sakarya için yapılacak çalışmalar ve projeler bellidir. Sakarya nın gelişmesi ve büyümesi manasında yapılacak projeler bellidir. Bize görev verildiği noktada, yapılacak ve acele çözülmesi gereken projeleri hayata geçirilmesini sağlamaktır. Onlar için varımızı yoğumuzu ortaya koymaktır. Gece gündüz bu projelerin yapılması için çalışmaktır. Her zaman, 'elinizi taşın altına koyun' derler. Bende, tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu teşkilat ve bu memleket için bedenimi ortaya koymaya hazırım" dedi.

Milletvekili Aday Adayı Saraç, "AK Parti Sakarya İl Başkanlığına Aday Adaylığı için, resmi sonuçlara göre yaklaşık 73 Kişinin başvurduğunu, başvuru yapan arkadaşlara başarılar dilediğini ve asla olan adaylık listesi açıklandıktan sonra başvuru yapan ve adaylık listesinde kendisine yer verilmeyen arkadaşların tekrardan aynı çatı altında bu dava için can ve baş ile tekrar çalışmaya devam etmeleridir" diye konuştu.

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli'de, ziyaretinden ötürü Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç'a teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Saraç Ak Parti Kaynarca Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title