Haberler

Milas'ın Çöp Avcıları Doğayı Koruyor

Dünya Çevre Günü nedeniyle Milas Merkez Ortaokulu öğrencileri ve TEMA Vakfı Milas gönüllüleri, farkındalık yaratmak amacıyla Milas sokaklarında çöp avına çıktı.

Dünya Çevre Günü nedeniyle Milas Merkez Ortaokulu öğrencileri ve TEMA Vakfı Milas gönüllüleri, farkındalık yaratmak amacıyla Milas sokaklarında çöp avına çıktı.

Milas Merkez Ortaokulu öğrencileri ve TEMA Vakfı Milas gönüllüleri, Dünya Çevre Günü sebebiyle Milas sokaklarında çöp topladı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde farkındalık yaratmak isteyen öğrenciler, bu kez Milas sokaklarında çöp avına çıktı. Milas Kaymakamlığı, Milas Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milas Kent Konseyi, TEMA Vakfı Milas gönüllüleri ve Milas Merkez Ortaokulu işbirliğinde yapılan etkinlikte, öğrenciler doğanın önemine dikkat çekmek amacıyla sokaklarda bulunan çöpleri toplayarak çevreyi tertemiz yaptılar.

Milas Merkez Ortaokulu 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri, doğada çöp avına çıkarak hassasiyetlerini gösterdiler. Ellerindeki pankartlarla yürüyüş yapan öğrenciler, bir yandan da çöp toplayarak çevredeki vatandaşların bilinçlendirilmesini sağladılar.

Çocukların çevre bilincinin oluşması amacıyla etkinliğin düzenlendiğini dile getiren, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı Milas Sorumlusu Mehmet Nergiz şunları kaydederek, "Milas Merkez Ortaokulu öğrencileri ve TEMA sınıfımız ile doğada devamlı yaptığımız temizlik çalışmalarını bu kez şehir merkezinde gerçekleştirdik. Amacımız Dünya Çevre Günü'nde bir farkındalık yaratmaktır. Çevre günü etkinliğimizde aynı zamanda, çocuklarımızın doğaya karşı hassasiyetlerinin de artmasını amaçladık" diye konuştu.

Yaklaşık 1 saat boyunca süren çöp toplama etkinliğinde öğrenciler, doğanın korunması gerektiğine dikkat çekti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Milas Belediyesi Dünya Çevre Günü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title