Haberler

    Milan, Empoli Deplasmanında İki Puan Bıraktı: 2-2

    Bu sezon büyük bir patlama yapması beklenen Milan, geriye düştüğü maçtan bir puan çıkarabildi.

    Serie A'nın 4. haftasında Empoli'ye konuk olan Milan, ev sahibi ekibin son dakikalarda 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 2-2'lik sonuçla ayrıldı.

    Ev sahibi ekibin golleri 13'de Lorenzo Tonelli, 21'de Manuel Pucciarelli'den gelirken Milan'ın gollerini, 43. dakikada Fernando Torres, 53'de Honda kaydetti.

    Maça daha tempolu başlayan Empoli, Mirko Valdifiori'nin kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Tonelli ile 1-0 öne geçti. İlk golün şokunu üstünden atamayan Milan 21. dakikada ikinci olü kalesinde gördü. Yine köşe vuruşunda etkili gelen Empoli'de Pucciarelli ceza sahası içinde topla buluştu ve skoru 2-0'a getirdi. İki gol kalesinde gören Milan aradığı golü ilk yarının sonlarında yeni transfer Fernando Torres ile buldu. 43. dakikada Abate'nin kullandığı köşe vuruşunda hava hakimiyetiyle öne çıkan Torres, iyi bir kafa vuruşuyla farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 Empoli üstünlüğüyle sona erdi.

    İkinci yarıya daha baskılı başlayan deplasman ekibi 52. dakikada yine Abate'nin etkili ortasında golü buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Japon yıldız Honda, mükemmel bir vuruşla skoru 2-2 yaptı.

    Beraberlik golünden sonra daha atak bir futbol sergileyen Milan, 80'de Honda ile net bir fırsatı değerlendiremedi. Ev sahibi ekip, maçın son dakikalarına doğru Milan hücumlarını iyi savurdu. Empoli'de Mirko Valdifiori 85 ve 90'da görüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı. kalan dakikalarda gol olmayınca iki ekip sahadan birer puanla ayrıldı.

    Milan bu sonucun ardından puanını 7'ye yükseltti. Empoli ise ligdeki ikinci beraberliğini aldı ve iki puanda kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Fernando Torres Honda Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title