Haberler

Mihalıççık'tan Yardım Kampanyasına Büyük Destek

Eskişehir’de başlatılan Suriyeli Mazlumun Umudu Sen Ol kampanyasına 400 çuval unla katkı sağlayan Mihalıççık İlçe Belediye Başkanı İsmail Uysal, yardım kampanyasının koordinasyonunun yapıldığı Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti.

Eskişehir'de başlatılan Suriyeli Mazlumun Umudu Sen Ol kampanyasına 400 çuval unla katkı sağlayan Mihalıççık İlçe Belediye Başkanı İsmail Uysal, yardım kampanyasının koordinasyonunun yapıldığı Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti.

Mihalıççık Belediyesi, Eskişehir Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına 400 çuval un bağışıyla öncülük etmiş ve büyük katkı sağlamıştı. Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Bayar'la görüşen ve kampanya çalışmaları hakkında bilgi de alan Başkan İsmail Uysal, Suriye halkına yardımın önemine vurgu yaptı. Uysal, Dünyada nerede bir mazlum var ise gözlerini ülkemize çevirerek umutlarını bize bağladığını, bütün halkın ve belediye başkanlarımızın bu kampanyaya destek olmaları gerektiğini ifade etti. Bayar, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Bayar'a çalışmalarında başarılar da diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Uysal Mihalıççık Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title