Haberler

MHP Uşak İl Başkanı Kurt'tan Açıklama

MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, Türk milletinin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde kavgalardan uzak ve fikirlerin konuştuğu bir seçim döneminin yaşanmasını temenni ettiklerini belirtti.

MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, Türk milletinin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde kavgalardan uzak ve fikirlerin konuştuğu bir seçim döneminin yaşanmasını temenni ettiklerini belirtti.

MHP Uşak il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Kurt, geçtiğimiz hafta AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım'ın "Seçime ordu ile hazırlanıyoruz" başlığı ile basında yer alan açıklamasına tepki gösterdi. Kurt, "Sayın Yıldırım AKP nin 2023 ve 2071 gibi hedeflerinin olduğunu diğer siyasi partilerin ise hedeflerinin olmadığından bahsetmiştir. Kendilerine henüz 10 lu yaşlarını yeni doldurmuş bir parti olduklarını, mazide derin kökleri olan Milliyetçi Hareket Partisinin tarihini okumasını, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in Dokuz Işık'ı dahil olmak üzere bir çok siyasi ve ekonomik amaçların uzun yıllar birikimler içeren ve bilimsel tabanı olan hedeflerimizi incelemesini öneririz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin 2023 hedeflerinin sonradan sahiplenildiği gibi 2053 ve 2077 hedeflerinin olduğunu bunların bilinmesi gerektiğini, bu ve bunun gibi kendilerini dev aynasında görenlerin temelsiz açıklamalarına Türk Milletinin karının tok olduğunu hatırlatırız. Seçimlerde 3 milletvekili ile alacağını açıklayan AKP ye de mevcut vekillerinin TBMM de kaç adet kendi başvuru imzaları taşıyan meclis araştırma önergesi ve kanun önerisi sunduklarını Türk Milleti adına sormak isteriz. Bu şekilde Uşak ve Türkiye'ye fikir beyan etmeyen, 3 tane daha oy memurunu meclise göndermek arzularını da anlamış değiliz. Bizim seçime ordu ile hazırlanmak gibi bir derdimiz yoktur. Zira ne Genel Başkanımız dahil çevremizde koruma orduları ne de seçime markaj yapacak bir yapıya ihtiyacımız vardır. Türk Milleti doğru kararı sandıkta verecektir. Bizim bu karara müdahale etmemiz, değiştirmeye çalışmamız mümkün değildir. Dokuz Işık doktrinimizin Hürriyetçilik maddesinde kişilerin rey kullanımına müdahale edilemeyeceği, tehdit olması halinde hürriyetten söz edilemeyeceği açıkça belirtilmiştir. Bu nedenle oylara müdahale etmesi düşüncesi bile korkunç olacak 9 ve 500 kişiye ihtiyacımız yoktur. Karar ve takdir sadece ve sadece yüce Türk milletinindir" diye konuştu. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alparslan Türkeş Ak Parti Ali Kurt Uşak Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

UGünMobil-IOS:

Ali Bey yanlıs adrestesin

0
0
yanıtYanıtla
özdemir mercankaya:

ben ali arkadaşımın başarılı olacağına inanıyorum üzerine almışolduğu görevi layıkıyle yerine getireceğine inancım tamdır. allah utandırmasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title