Haberler

MHP Sivas Milletvekili Dağgez, Gürün İlçesini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Celal Dağgez, teşekkür ziyaretleri kapsamında Gürün ilçesini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Celal Dağgez, teşekkür ziyaretleri kapsamında Gürün ilçesini ziyaret etti.

25. dönem Milletvekilliği seçimlerinde Sivas'tan Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili seçilen Celal Dağgez, Gürün'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Gürün Çamlıca Köyü yakınlarında Belediye Başkanı Nami Çiftçi, MHP Gürün İlçe Başkanı Osman Er ve partililer tarafından karşılanan Dağgez beraberinde MHP Sivas İl Başkanı Ragıp Özkan ile birlikte ilçe seçim bürosuna gelerek burada vatandaşlara seslendi.

Dağgez, "Ben görevde bulunduğum sürece sizlere layık olacak, layık olmak için de elimden geleni yapacak ve bununla birlikte aldığım görevi hakkıyla yerine getireceğim. Hangi siyasi partiden olursa olsun herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Bundan sonra Çankaya yolunda birlikte yürüyeceğimizden şüpheniz olmasın. Bizler devletin gücüne karşı savaştık. O nedenle aldığımız bu sonuç bizlerin emeğinin sonucu değildir. Fatih Sultan Mehmet Han'ın Bizansın surlarını yıkıp içeriye girdiği gibi bizlerde karşımızdaki bu gücü kırarak Bizans entrikalarının çevrildiği bu yapının içerisine girdik. Önümüzdeki dönemde hükümet kurulmasında, devletimize hizmette, Milliyetçi Hareket Partisi ve ben temsilciniz olarak üzerimize düşen her ne varsa onu yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bizler için önce devletimiz, sonra milletimiz, sonrada bizler geliyoruz."dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Celal Dağgez Gürün Sivas Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

SİNAN:

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Celal Dağgez, teşekkür ziyaretleri kapsamında Gürün ilçesini ziyaret etti. BİZLERDE GÜRÜN''LÜ OLARAK SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİZ SAYIN VEİLİM.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title