Haberler

MHP: Seçim 2010 Kasım'ında

MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, Bu Yıl Kasım Ayında Erken Genel Seçim Yapılacağı Kanaatinde Olduklarını Söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, bu yıl kasım ayında erken genel seçim yapılacağı kanaatinde olduklarını söyledi.

Çobanoğlu, MHP Manisa milletvekilleri Mustafa Enöz ve Erkan Akçay ile Manisa Kültür Sitesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin içinde bulunduğu şartların erken bir genel seçimi zaruri kıldığını ileri sürdü.

İktidar partisinin seçimlerin zamanında yapılacağını ısrarla belirtmesine rağmen koşulların bunun tam aksi yönde olduğunu savunan Çobanoğlu, “Biz MHP olarak 2010 yılı Kasım ayında genel seçimlerin yapılacağı kanaatindeyiz” dedi.

Genel başkanları Devlet Bahçeli'nin, bu tarihi esas alarak, teşkilata “seçim startını” verdiğini anlatan Çobanoğlu, vatandaşlardan oy verme günü geldiğinde mutlaka içinde bulundukları şartları mantık süzgecinden geçirerek tercih yapmalarını istedi.

Çobanoğlu, şöyle konuştu:

“İktidar ne derse desin işçimiz, memurumuz, çiftçimiz, esnafımız, emeklimiz, iş adamımız bir 2002 şartlarını, refahını, gelirlerini ve bir de 2010 yılı içerisindeki şartlarını gözden geçirsin. İddialı bir şekilde söylüyorum, bu ülkede yaşayan insanların çok büyük bir bölümü maalesef karınlarını doyuramaz, işlerini yapamaz hale getirilmiş, devletin, belediyelerin ve kaymakamlıkların, valiliklerin yardımlarıyla hayatlarını idame ettirir hale düşürülmüştür.

MHP olarak biz Türkiye'yi tek başına idare etmeye talibiz. Manisa'da da bunun çok önemli verilerini alıyoruz. Kimden alıyoruz, vatandaşlarımızdan alıyoruz. Allah'ın izniyle ilk yapılacak genel seçimlerde öyle görüyorum ki, Manisa'nın 10 milletvekilinin çok büyük bir bölümü MHP'li olacak. Vatandaşımız artık bıkmış, suni gündemlerle uğraşmak istemiyor, gerçek problemlerine çözüm arıyor. Bu çözümü üretecek tek parti, tek siyasi hareket MHP'dir.”

Çobanoğlu, basın toplantısının ardından MHP'ye geçen Saruhanlı ilçesine bağlı İshakçelebi Beldesi Belediye Başkanı Hakan Ulak ve 6 belediye meclis üyesine rozetlerini taktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title