Haberler

MHP'li Özdağ'dan Bisikletli Propaganda

Güncelleme:

MHP Gaziantep milletvekili adayı Ümit Özdağ, partisinin propagandasını seçim vaatlerinin yazılı olduğu bisikletlerle yapıyor.

MHP Gaziantep birinci sıra milletvekili adayı Ümit Özdağ, 'bisboard' adını verdiği, arkasında partisinin seçim vaatlerinin yazılı olduğu tabelalar olan bisikletlerle propagandasını yapıyor.

ÖZDAĞ DA BİSİKLETE BİNDİ

MHP adayı Ümit Özdağ, özel donanımla bisikletlerin arkasına partisinin vaatlerinin yazılı olduğu tabelaların bulunduğu bisikletleri yollara çıkardı. Partili gençlerin kullandığı ve üzerlerinde, MHP'nin seçim vaatlerinin yer aldığı bisikletler kentin sokaklarında dolaşırken, tanıtımını yaptığı ve 'bisboard' adını verdiği bisikletlerden birisini kullanan Ümit Özdağ, kampanya süresince farklılık yaratacaklarını söyledi.

"GENÇ ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİMİZ BİZE YARDIMCI OLUYOR"

Taşınabilir özelliği ile MHP'nin seçim vaatlerinin kentin her noktasına ulaşacağını ifade eden Özdağ, "Bisboard dediğimiz bu fikri devreye soktuk. Bunlar kent yaşamına çevre ve gürültü kirliliği yükü getirmeyen, MHP'nin görüşlerini çok net bir şekilde vatandaşa iletmek için kullandığımız propaganda araçlarından sadece bir kısmı. Genç ülkücü kardeşlerimiz bu konuda bize yardımcı oluyorlar. 10 tane bisboard ile başladık ama ihtiyaca göre sayıyı arttıracağız." dedi.

Ö

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Özdağ Gaziantep Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (5)

Ülkücü hareketMobil-IOS:

Adam gibi adam

6
0
yanıtYanıtla
utanmazlar:

akp yi bilmem ama MHP İNŞ 400 VEKİL ÇIKARTIR

4
0
yanıtYanıtla
cCc:

DEVLETİN PTT ARAÇLARINI KULLANMAYANLARDA VAR İŞTE BÖYLE. . . AKP YEMEYE DEVAM ET DEVLETİ. KURAN İLE MİTİNG YAPARSINIZ MECLİSE GELİNCEDE BAKARA İLE MAKARA YAPARSINIZ. DURMAK YOK YOLA DEVAM. .

3
1
yanıtYanıtla
TURANmobilWeb@haberler.com:

UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM....

1
0
yanıtYanıtla
ErgenekonMobil-IOS:

Oylar Özdağ'a...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title