Haberler

MHP Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Adayları Dr. Mustafa Yün ile Opr. Dr. Mehmet Özaytürk basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Adayları Dr. Mustafa Yün ile Opr. Dr. Mehmet Özaytürk basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıya MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Beyazcıncık, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevgi Karabaş, MHP Seçim Koordinasyonu Sorumlusu Ahmet Saltan ile basın mensupları katıldı.

MHP Kilis Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Yün, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçildiğini ifade ederek, "En az ayda bir kere basın mensuplarıyla bir araya geleceğimizi ifade etmemiz rağmen bir türlü bir araya gelemedik. Bu nedenle hatamızı biliyoruz. Bunu telefi edeceğiz" dedi.

Milletvekili seçildikten sonra kendilerine protokolde yer vermek istenmediğini ifade eden Yün, "Valilikte Kurban Bayramı bayramlaşmasında yapılan uygulama, gerekse diğer törenlerde yapılan uygulamaları tasvip etmemiz mümkün değildir. Bizim makam ve mevki düşkünlüğümüz yoktur. Ama ben 23 bin 535 vatanseverin oyunu almış bir milletvekiliyim. Bana saygı göstermek zorundasınız. Bütün kurumlar AK Parti'nin emrindeymiş gibi çalışıyorlar. 1 Kasım seçimlerinden sonra ne yapacak bu bürokratlar göreceğiz" diye konuştu.

1 Kasım 2015 milletvekili genel seçimlerinde farklı bir strateji yürüttüklerini ifade eden Yün, "Bütün baskılara rağmen, seçim üzerindeki bütün algıya rağmen biz insanların yanına gidiyoruz. Vatandaşlarımız her şeyi görüyor. Vatandaşlar ile kurumların üzerine birileri baskı kurmaya çalışıyor. Ama halkımız bunlara gereken cevabı 1 Kasımda sandıkta verecektir" şeklinde konuştu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Yün Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title