Haberler

MHP Merkez İlçe Başkanında Sağduyu Çağrısı

Yurt genelinde yaşanan olaylar nedeniyle vatandaşlara sağduyulu olmaları çağrısında bulunan MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu, Türkiye’nin teröre ve bölücü emellere teslim olmayacağını söyledi.

Yurt genelinde yaşanan olaylar nedeniyle vatandaşlara sağduyulu olmaları çağrısında bulunan MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu, Türkiye'nin teröre ve bölücü emellere teslim olmayacağını söyledi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Kurtcu, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in çıkan kargaşa ve terör olaylarını denetlemekte iken hain terör saldırısıyla karşılaştığını hatırlatarak, "Saldırıda Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu olay yerinde şehit oldu. Saldırıda Ürker ve koruması Uğur Atlı yaralandı. Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in durumu ağırdır. Yapılan kahpe saldırıyı kınıyorum. Tel'in ediyorum. Şehitlerimizin acısı yüreğimize saplanmıştır. Yaralılarımız inşallah en kısa sürede şifa bulurlar" dedi.

"Herkes bilmelidir ki, Türkiye teröre ve bölücü emellere teslim olmayacaktır" diyen Kurtcu, "Türkiye'nin huzur ve esenliğini rehin alarak, toplumsal direnci şiddetle törpüleyerek dört parçalı Kürdistan'a giden yolların açılacağını düşünenler bir kez daha baltayı taşa vuracaklardır. Vatandaşlarımızın sakinlik içinde, aklıselim çerçevesinde sabır ve olgunluğun çizgisinden ayrılmaması en öncelikli tavsiye ve temennimizdir. Çakılan etnik kıvılcımın nelere mal olacağını, pusuya yatmış bölücülerin bin yıllık kardeşlik ve kader ortaklığına darbe vurmak için nasıl kuyruğa girdiğini bilmek ve görmek zorundadır. Kardeş kavgası çıkartmak ve son yurdumuzu baştan ayağa cehenneme çevirmek için iştahlı olan şiddet severlere koz verilmeyecektir. Birlik ve beraberlik içinde kalınırsa bu kötü günler mutlaka aşılacak, toplumsal huzur ve denge yeniden tesis edilecektir. Başbakan ve hükümeti, artan ve kontrolden çıkması an meselesi olan şiddet hadiseleri karşısında her tedbiri sırasıyla alacak basiret, dirayet ve cesareti gösterebilmelidir" diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin teröristlerin oyuncağı ve komşu coğrafyalardaki istikrarsızlığın alıcısı olmayacağını açıklayan MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu, şunları söyledi:

"Türkiye'mizin iflasına, iç savaş ve etnik kamplaşmaya yol açacak her tuzağa, her tertip ve sinsi operasyona karşı Milliyetçi Hareket Partisi hazırlıklıdır. Başbakan Davutoğlu, "Kobani'nin hukukunu biz koruruz" ezberini çok acil bırakarak Türkiye'nin hakkını, hukukunu, çıkarlarını ve milli güvenliğini müdafaa ve muhafaza etmelidir. Çok açık uyarıyoruz ki, AK Parti hükümeti Türkiye'nin milli ve stratejik hedeflerine duyarsız kalmayı sürdürürse, çoktan bitmiş ve gömülmüş olan süreç ihanetine oksijen vermeye devam ederse çözülme kaçınılmaz olacaktır. Allah ülkemizi, hainler kadar, 'içimizdeki beyinsizler'den, bakar körlerden ve vatan kavramına şahsi ikballeri kadar kıymet vermeyenlerden korusun" - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Merkez Bingöl Yerel Haberler

title