Haberler

MHP Manisa Milletvekili Adayı Kayda, Şehit Derneğini Ziyaret Etti

MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeki Kayda, Türkiye Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Şubesi'ni ziyaret etti.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeki Kayda, Türkiye Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Şubesi'ni ziyaret etti.

Kayda, seçim çalışmaları kapsamında şehit yakınlarıyla biraraya geldi.

Derneği ziyaretinde yaptığı konuşmada, şehitliğin ulaşılacak en büyük mertebe olduğunu belirten Kayda, ancak bu mertebeye ulaşmış insanların, acı ve ıstırap çeken ailelerinin hak ettikleri ilgiyi göremediklerini savundu.

Kayda, MHP'nin, şehitlerinin ailelerine yakınlığının ortada olduğunu ifade ederek, "MHP olarak şehit aileleri ve gazilerimiz için projelerimizi ortaya koyduk. Şehitlerimizin yakınlarının ayrıcalıklı olması gerektiğinin bilincindeyiz. İktidarımızda şehit ailelerine hak ettiği değeri verecek ve onlara hizmet edeceğiz. Terör konusunda MHP üstüne düşeni yapmıştır ve bugün de yapmaktadır. MHP iktidarında terör bitecektir. MHP'nin kararlı duruşu, bu bitişi sağlayacaktır. MHP olarak terörü bitirme sözümüz vardır" diye konuştu.

Türkiye Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Şubesi Başkanı Abdullah Varol ise son günlerde Salihli'de bazı kişiler tarafından kendileri adına CD'ler dağıtıldığını öğrendiklerini belirterek, "Bu dağıtılan CD'lerle bizim uzaktan ve yakından bir ilgimiz yoktur. Bunları yapan kişileri şehit aileleri olarak kınıyoruz. Aynı zamanda Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title