Haberler

MHP Malatya Milletvekili Adayları Hekimhan'ı Ziyaret Etti

Hasan Tunç, Übeyt Akçin, Hakan Keleş, Saime Palancıoğlu, Adem Özbay ve Yaşar Özer seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ile MHP Malatya Milletvekili adayları Hasan Tunç, Übeyt Akçin, Hakan Keleş, Saime Palancıoğlu, Adem Özbay ve Yaşar Özer seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, MHP İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, 12 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlere parti teşkilatı olarak hazır olduklarını belirtti.

MHP Milletvekili Adayı Hasan Tunç ise 8 yılı aşkın bir süredir Türkiye'yi tek başına idare eden AK Parti hükümetinin ülkeyi her geçen gün sıkıntıya sürüklediğini savundu.

Tunç, şunları kaydetti:

"Çok fazla uzağa gitmeye gerek yok. Yaklaşık 2 ay içerisinde Kuzey Afrika'da başlayan ve Türkiye'ye kadar gelen ayaklanmalar tesadüf değildir. Bu ayaklanmaların yarın Türkiye'de olmayacağının hiç bir şekilde garantisi yoktur. 7 yüz 89 bin kilometrelik alan içerisinde yer alan 73 milyon insan var. Bir o kadar daha insan besleyecek arazi ve topraklarımız var. Yeter ki Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü için hep birlikte olalım. "

-"12 HAZİRAN DÖNÜM NOKTASI"-

Milletvekili adayı Saime Palancıoğlu ise 12 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti için dönüm noktası olacağını ifade etti.

Palancıoğlu, "Ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik durumların yanı sıra ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı dışarıdan yapılan tahrikler nedeni ile artık Sayın Genel Başkan'ım Devlet Bahçeli'nin 'Ses ver Türkiye' talebine ben elimi vererek cevap veriyorum" dedi.

- MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title