Haberler

MHP'li Uzunırmak Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

TBMM İdari Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, seçim çalışmalarında hız kesmiyor.,
Nazilli'de kurum ve işyeri ziyaretlerini sürdüren MHP'li Uzunırmak, Nazilli Özel Referans Hastanesi, Kaplanlar İncir İşletmesi...

TBMM İdari Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, seçim çalışmalarında hız kesmiyor.,

Nazilli'de kurum ve işyeri ziyaretlerini sürdüren MHP'li Uzunırmak, Nazilli Özel Referans Hastanesi, Kaplanlar İncir İşletmesi ve İnşaat malzemeleri ticareti yapan Aksüt Ticareti ziyaret etti.

Aydın'ın büyükşehir olmasının ardından yaşanacak sorunlar ile büyükşehirin avantajları konusunda bilgileri ziyaret sırasında anlatan Uzunırmak'a Aksüt Ticaret'in sahibi Ahmet Aksüt'ün hazırlattığı sürpriz pasta şaşkına çevirdi. Uzunırmak ziyaretini önceden bilen Ahmet Aksüt, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ve Ali Uzunırmak'ın fotoğraflarının bulunduğu pastayı getirdiğinde şaşkınlığını gizleyemeyen Uzunırmak, jest karşısında duygulandığını söyledi. Pasta kesimi sırasında Bahçeli ve Uzunırmak fotoğraflarına dokunmayan Aksüt, "Fotoğraflar pastada da olsa saygımdan fotoğrafları kesmem mümkün değil" dedi.

Aksüt Ticaret'i ziyaret eden Ali Uzunırmak ve beraberindeki heyeti firma sahibi Ahmet Aksüt karşıladı. Uzun süre yerel ve ulusal siyaset sohbeti yapılan ziyarette Aksüt'ün sürprizi Milletvekili Uzunırmak'ı şaşırttı. Kendisinin ve Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin fotoğrafının yer aldığı pastayı uzun süre inceleyen Uzunırmak, aynı pastayı Ankara'ya dönüşünde Dr. Devlet Bahçeli'ye de götüreceğini dile getirdi. Pasta kesimi sırasında Bahçeli ve Uzunırmak fotoğraflarına dokunmayan işletme sahibi Aksüt, "Fotoğraflar pastada da olsa saygımdan fotoğrafları kesmem mümkün değil" demesi üzerine ise dikkat çekti.

İNCİRİN BİLİNİRLİĞİ ARTTIRILACAK

Uzunırmak ve beraberindekiler Kaplanlar İncir işletmesini de ziyaret etti. Firma sahipleri Murat ve Serdar Kaplan'dan incir ve incir ihracatı hakkında bilgi alan Uzunırmak, sorunların çözülmesi için çalışmalara destek vereceğini ifade etti. Bölgenin çocuğu olduğunu belirten Uzunırmak, ilk vekilliği döneminde de Aydın'da büyük bir İncir bilgilendirme kurultayı yaptığını hatırlatarak, önümüzdeki dönemlerde de İncir'in tanıtımı ve bilinirliğini artırmak için çalışmaları artıracağını söyledi. Sohbetin ardından işletmeyi de gezen Uzunırmak, incir paketleme ve seçme işinde çalışan bayanlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

MEHMET DEMİREL'E İLGİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan İşletme ve Hastane ziyaretlerinde MHP'li Uzunırmak'a eşlik eden partinin sevilen simalarından Mehmet Demirel'e olan ilgi dikkat çekti. Kurum ve işletme sahipleri ile vatandaşların ilgi gösterdiği Demirel'in isminin, kulislerde MHP Meclis Üyeliği için geçtiği öğrenilirken, ilginin Milletvekili ve Büyükşehir Adayı Ali Uzunırmak'ın gözünden kaçmadığı da fark edildi. Ziyaretlerde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın yeni projelerinden kısaca bahseden MHP Nazilli İlçe Başkanı K. Engin Özcan, 2014 seçimlerinin ardından Nazilli'nin MHP ile çağ atlayacağını sık sık söylemesi de dikkat çekti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Uzunırmak Ahmet Aksüt Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title