Haberler

MHP'li Orhan Erzurum, "Beş Yıl Boyunca Belediyenin Takipçisi Olacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Orhan Erzurum seçim sonrası değerlendirme toplantısı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Orhan Erzurum seçim sonrası değerlendirme toplantısı düzenledi. Erzurum, "5 yıl boyunca belediyenin takipçisi olacağız" diyerek AK Parti'nin başarısızlığını MHP'ye mal etmeye çalıştığını ifade etti.

Erzurum, parti il binasında düzenlediği basın toplantısıyla, 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Giresun Belediye Başkanlığı'nı 2. kez kazanan CHP'li Kerim Aksu'yu tebrik ederek sözlerine başlayan Erzurum, "İnşallah Sayın Kerim Aksu ilimizin önünü açar, vizyonunu değiştirir, güzel hizmetler yapar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 5 yıl boyunca belediyenin takipçisi olacağız. Çünkü Giresun hizmete muhtaç bir il" dedi.

Erzurum, "Parti olarak istediğimiz oy oranına ve başarıya ulaşamadık halkın takdirine saygı duyuyoruz. 7 ay boyunca benimle beraber gece gündüz çalışan, teşkilatlarıma, benim yanımda saf tutarak dimdik ayakta duran ve yüreğinde Giresun sevdasından başka bir şey duymayan belediye meclisi adaylarıma, kadın kollarıma, ülkü ocaklarıma, bütün partililere ve Giresunlulara teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bundan sonrada bu arkadaşlarımızla beraber bu ülke için çalışmaya devam edeceğiz. Giresun merkezde belki beklediğimiz sonucu alamamış olabiliriz ama, şu bir gerçek ki bugüne kadar MHP'nin Giresun'da aldığı en yüksek oy oranına sahibiz. İl geneline baktığımızda oylarını artıran tek parti MHP olmuştur. AKP'nin oy oranı yüzde 50'de kaldı. CHP'nin oy oranı yüzde 23. MHP ise oy oranı yüzde 12'den yüzde 19'dan 29'a çıkardı. Yani il genelinde 51 bin 637 oy aldı. Belediye kazanmamış gözüksek de, reel de bu seçimin galibi MHP'dir. Çünkü oy oranını yarıdan fazla artırmıştır. Diğer taraftan sevindiğimiz bir olayda 40 yıl aradan sonra MHP'li 2 kişinin Giresun Belediye Meclisi'ne girmesi olmuştur. Bundan sonra MHP olarak ülkemiz ve ilimiz için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Nurettin Canikli ve Mehmet Geldi'nin CHP'li Kerim Aksu seçimi MHP'nin oylarıyla kazandı yönünde açıklamalarına da yanıt veren Erzurum, "Canikli ve Geldi başarısızlıklarını çamur atma siyasetiyle devam ettiriyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi dimdik ayakta. Kimseyle ittifak yapmamıştır. MHP bu seçimin en çok çalışan partisidir. Oy alamaması kamuoyunun takdiridir. Buna yapılabilinecek hiçbir şey yoktur. Bunun altında da farklı bir şey aramanın anlamı da yoktur. Burası MHP, burası AKP değil. Burada dimdik bir hareket ve dimdik insanlar var "ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Orhan Erzurum Ak Parti Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title