Haberler

MHP'li Oral'dan Tebrik Ziyareti

Vehbi SARIHAN/SARIGÖL (Manisa)- MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, yerel seçimlerden zaferle ayrılan Manisa'nın Sarıgöl İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Necati Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Vehbi SARIHAN/SARIGÖL (Manisa)- MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, yerel seçimlerden zaferle ayrılan Manisa'nın Sarıgöl İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Necati Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Milletvekili Sümer Oral, partisinin 30 Mart'taki seçimleri kazanan belediye başkanlarına ziyaretlerini sürdürdü. Tecrübeli siyasetçi Oral, son ziyaretini Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'a yapıp, yeni görevinde başarı diledi, siyasi hayatından örnekler verdi. Oral'a ziyaretinde Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban da eşlik etti. 28 Eylül 1986 ve 30 Mart 2014 seçimlerinin Manisa'daki önemini belirten Milletvekili Oral, "1986 yılında yapılan seçimlerde ANAP'ın ve merhum Özal'ın zirvede olduğu bir zamandı. Seçim öncesi ANAP'ın araç konvoyu bitmek bilmedi. Ben ve diğer arkadaşlarım birbirimizin yüzüne baktık. Konuşamaz olduk. Sandıklar açıldı zafer bizim oldu. 2014 seçimlerinde de aynısı oldu. Manisalı her zaman oy vereceği yeri iyi düşünür ve sandığa yansıtır. Manisa her seçimde sürpriz yapan ilimizdir. Manisa'daki 1986 ve 2014 yılı seçimlerini unutamam" dedi.

Milletvekili Oral, 2014 yılında Sarıgöl'de ilk kez MHP'li bir belediye başkanın seçildiğine dikkati çekip, Necati Selçuk'un güzel hizmetler vereceğini inandığın söyledi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk da halkın kendisine verdiği sorumluluğu bildiğini belirtip, "Bunu en güzel şekilde yapacağım. Seçim bitti. Sarıgöl'ün belediye başkanıyım, bu nedenle kapım her zaman Sarıgöllülere açık olacak" dedi.

Milletvekili Oral, ziyaretlerine bugün Kula ve Selendi ilçelerinde devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necati Selçuk Sarıgöl Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title