Haberler

MHP'li Ok'tan Hollanda'ya Tepki

MHP'li Ok'tan Hollanda'ya tepki MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok: "Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Türkiye Cumhuriyeti Bakanının, bakanlarının, vatandaşlarının karşı karşıya kaldığı bu muamele bizim onurumuzu, gururumuzu rencide etmiştir, ayaklar altına almıştır"...

MHP'li Ok'tan Hollanda'ya tepki

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok: "Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Türkiye Cumhuriyeti Bakanının, bakanlarının, vatandaşlarının karşı karşıya kaldığı bu muamele bizim onurumuzu, gururumuzu rencide etmiştir, ayaklar altına almıştır"

"Bizlere yaptıkları bu saldırılar, Türk milletine ve devletine, Türk milliyetçisi ve bir ülkücü olarak hizmet etme aşkımızdan, şevkimizden bir şey kaybettirmeyi bırak, tam tersine kırbaç etkisi yapacaktır"

ANKARA - Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir milletvekili İsmail Ok, "Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Türkiye Cumhuriyeti Bakanının, bakanlarının, vatandaşlarının karşı karşıya kaldığı bu muamele bizim onurumuzu, gururumuzu rencide etmiştir, ayaklar altına almıştır" dedi.

Ok, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Ok, Hollanda'nın tutumunu kınadığını belirterek, "Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Türkiye Cumhuriyeti Bakanının, bakanlarının, vatandaşlarının karşı karşıya kaldığı bu muamele bizim onurumuzu, gururumuzu rencide etmiştir, ayaklar altına almıştır" dedi.

Anayasa değişiklik teklifine MHP tabanını karşı çıktığını söyleyen Ok, "Bizler, Türk milliyetçisiyiz ve ülkücüyüz. Hiç kimse bizim vatan, millet sevgimizi test edemez. Makamı, mevkisi ne olursa olsun bize 'FETÖ'cü, PKK'lı, hain' diyen herkese, söylediklerini misliyle iade ediyorum. Bizde bir şey tutmaz. Hainlik bize yakışmaz, haram bizim etrafımızda dolaşamaz. Biz tüyü bitmedik yetimin hakkını da vatanın da ne demek olduğunu biliyoruz. Bu, bizleri ziyadesiyle rencide, rahatsız etmektedir. Dolayısıyla bundan sonraki tepkimiz daha fazla olacaktır. Bizlere yaptıkları bu saldırılar, Türk milletine ve devletine, Türk milliyetçisi ve bir ülkücü olarak hizmet etme aşkımızdan, şevkimizden bir şey kaybettirmeyi bırak, tam tersine kırbaç etkisi yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Referandumun iptal edilmesi olasılığına ilişkin soruya Ok, "İşte bu Hollanda'yla, Almanya'yla, Avrupa'yla yaşadığımız krizin temelinde bu yatıyor. 'Hayır' oylarının çok büyük bir farkla önde olması ve AKP Hükümeti'nin çaresizlik içinde bir mağduriyete sığınacak yer, liman aramasından kaynaklanıyor bunlar. Türkiye'de bu mağduriyeti bulamadı. Bulamayınca Yunan Cumhurbaşkanının, Genelkurmay Başkanının, Bakanların çıktığı adaya Bakanları göndermek yerine Hollanda'ya, Almanya'ya, İsveç'e, İsviçre'ye gönderiyor. Niye? Orada oy yok" şeklinde konuştu. (AUÖ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Hollanda Politika Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title