Haberler

MHP'li Metin Belek: "Ak Parti'nin Kütahya'da Projesi Yok"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti'li milletvekillerinin yerel seçimler için hiç bir projesinin bulunmadığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti'li milletvekillerinin yerel seçimler için hiç bir projesinin bulunmadığını söyledi.

Seçimlerini kazanmaları halinde MHP'li Ali Işık ile Kütahya'nın şahlanışa kalkacağını belirten Belek, "Kütahya'mıza 11 yıldır hiçbir şey vermeyen veremeyen AK Parti eski İl Başkanı Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve Adları dahi bilinmeyen AK Parti Milletvekilleri Kütahya için bir tane proje açıklayamazken bol bol laf üretmektedirler. Biz Seçim sürecinde hep projeler konuşulsun tartışılsın istedik ancak Ak Parti siyaset anlayışı sürekli karalama iftira ve dedikodu siyaseti olduğu için bizide aynı ortama çekmek istemektedirler. Biz asla bu gereksiz tartışmaların içine girmeyeceğiz. Partimizin Adayı Milletvekilimiz Alim Iışık'la 30 Mart Kütahya için bir dönüm noktası olacak tarihte Kuruluşa ve Kurtuluşa başkentlik yapmış Kütahya'mız bu kez de Dirilişe ve Şahlanışa Başkentlik yapacaktır.AK Parti İl Başkanlığı yaptığı dönemdeki ortaya çıkan sorunlarla ilgi Kamil Saraçoğlu'na soruyorum; Bu dönem içerisinde Kütahya'nın 6,5 katrilyon Lirasını Hükümet yemedi mi?. Jandarma gitmedi mi '. Hava mania sorunu sizin dönemizde hortlamadı mı'. Porsuk havzası sorunu sizin zamanınızda ortaya çıkmadı mı'.Polis okulu nerede'. Hızlı tren Nerede '. Devlet Hastanesi nerede'.İkinci üniversite nerede'. Kütahya'mızın gelir seviyesi sizin dönemizde düşmedi mi'. İcra dosyaları ve icra dairesi sayıları sizin dönemizde artmadı mı'. Kütahya sizin döneminizde bölgenin en düşük milli geliri seviyesine düşmedi mi'.En fazla göç veren il olmadı mı'.11 yıllık AK Parti döneminde 15 vekil bir belediye başkanı ve siz Kütahya'lı hemşehrilerimizin hiçbir derdine derman olamamışken Nasıl bir ışık gördünüz, ne oldu da aday adayı bile olmadan tepeden anti demokratik bir yolla Belediye başkan adayı oldunuz' Simdi Kütahya'mızı bunca soruna gark etmişken nasıl bir pişkinlikle Belediye Başkan Adayı olarak ortalıkta dolaşıp icraat proje tartışmak yerine değerli Milletvekilimiz ve Belediye Başkan Adayımız Alim Işık hakkında iftira dedikodu ve karalama kapmayası yapıyorsunuz. Dedikodu iftira ve karalamayı bırakın Proje konuşun" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kamil Saraçoğlu Ak Parti Belek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title