Haberler

MHP'li Kadınlar Mersin Caddelerinde İhsanoğlu İçin Oy İstedi

MHP Mersin İl Kadın Kolları üyeleri, Mersin’in en işlek caddelerinden Kuvay-i Milliye Caddesi’nin Yoğurt Pazarı mevkiinde vatandaşlara broşür dağıtarak, CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istediler.

MHP Mersin İl Kadın Kolları üyeleri, Mersin'in en işlek caddelerinden Kuvay-i Milliye Caddesi'nin Yoğurt Pazarı mevkiinde vatandaşlara broşür dağıtarak, CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istediler.

MHP Mersin İl Kadın Kolları Teşkilatı, Yoğurt Pazarı'nda İhsanoğlu için stant açtı. Öğle saatinde MHP İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli başkanlığında bir araya gelen MHP'li kadınlar, İhsanoğlu'nun tanıtımını yaptılar. İl Kadın Kolları Başkanı Tekeli, burada yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Seçmenin bu bilinçle sandığa gitmesi gerektiğini belirten Tekeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu da Türk milletini temsil edecek doğru bir adaydır. ve değişim de Türk halkının elindedir.

Türkiye'nin kaderini değiştirmek için bütün vatandaşlarımızı Sayın İhsanoğlu'nun yanında yer almaya çağırıyoruz" dedi.

MHP İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak halktan mutlaka sandığa giderek oy haklarını kullanmalarını da isteyen Tekeli, "Burada sadece Ekmeleddin İhsanoğlu'na değil, geleceğimize oy vereceğiz. Birlik için, dirlik için, geleceğimiz için Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nu seçelim. Biz MHP İl Kadın Kolları ve ilçe teşkilatları olarak sahadayız. Arkadaşlarımız beldelerde milletvekillerimiz ve il teşkilat yöneticilerimizle toplantılara katılarak Sayın Cumhurbaşkanı adayımızı tanıtıyorlar. Yine stantlar açarak, broşürler dağıtarak cumhurbaşkanı adayımızı tanıtıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bu seçime duyarlı olacaklarına inanıyorum. İnşallah başarıyla çıkarız" diye konuştu.

Tekeli, açıklamasının ardından il yönetimindeki MHP'li kadınlarla birlikte caddedeki vatandaşlara broşür dağıtarak, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde İhsanoğlu için destek istedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekmeleddin İhsanoğlu Tekeli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title