Haberler

MHP'li Çınar'dan Şeker Fabrikasına Ziyaret

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, beraberindeki heyetle birlikte Kastamonu Şeker Fabrikası’nı ziyaret etti.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, beraberindeki heyetle birlikte Kastamonu Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti.

Şeker Fabrikası Müdürü Uğur Karabalta'yı makamında ziyaret ederek kampanya döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Emin Çınar, daha sonra Şeker Fabrikası çalışanlarını ziyaret etti. Çınar, fabrikada işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı hakkında açıklamalarda bulunan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, "Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın göbeğinde peş peşe bombalar patladı. Farklı etnik köken ve siyasi görüşe ait Türküyle, Kürdüyle 100'e yakın insanımız burada hayatını kaybetti. Hepimiz acı, korku, öfke ve çaresizlikle sarsıldık" dedi.

Çınar, "Patlamaya ilişkin İçişleri Bakanı Selami Altınok, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Adalet Bakanı Kenan İpek ortak basın toplantısı düzenliyor. Bir gazetecinin İçişleri Bakanına 'Çok yoğun bir güvenlik zafiyeti' yaşandığını hatırlatarak, 'Sorumluluk alarak istifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna Adalet Bakanı sorunun neresini komik bulduysa gülüyor, İçişleri Bakanı ise 'Güvenlik zafiyeti olduğunu düşünmüyorum' diyor. İçişleri Bakanı zafiyet yok derken, Başbakan Ahmet Davutoğlu ekranlara çıkıyor zafiyetin itirafında bulunuyor. Başbakan yaptığı açıklamada canlı bombaların isimleri listelerimizde var ama eylem gerçekleştirmedikçe tutuklayamıyoruz diyor. Ülkemizde bir canlı bombanın hapse girme ihtimali hiçbir şekilde yok o zaman. Hapse atmak için tam düğmeye basarken mi yakalamayı düşünüyorsunuz? Makul şüpheli diyerek gazetecileri, amiralleri, generalleri alıp atıyorsunuz içeri. Canlı bombalar makul şüpheli değil mi sizin için? Fransa'da yaşanan olaylardan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekranlara çıkıp İstihbarat Teşkilatınız ne yapıyordu diye soruyordu. Bu soruyu biz her zaman soruyoruz kendi ülkemiz için. Peki, millet yatak odasına varana kadar her şeyden bilgisi olan İstihbarat Teşkilatımız ne yapıyordu? Ülkeyi iyice bölünmenin eşiğine getirdiler. Kürt vatandaşlarımızı ötekileştirdiler. Bunun neticesinde Kürt vatandaşlarımız siyasi savunucuları olarak HDP'yi görmeye başladı. Koltuk ve tek başına iktidar sevdaları yüzünden her şeye göz yumarak ortalığı kan gölüne çevirdiler. Her gün gelen şehit haberleri ile içimiz yanmaya devam ediyor" diye konuştu.

13 yıllık AK Parti iktidarında yolsuzluk, kayırma, ihalelerde şaibe ve usulsüzlük iddialarının havalarda uçuştuğunu iddia eden Çınar, "Bu gidişata artık dur demek, ülkenin geleceğine sahip çıkmamız lazım. Parlamentoda birilerinin yaptığı gibi yolsuzlukları aklamak için değil, Kastamonu halkına ve yüce Türk milletimize hizmet etmek, bölücülüğün ve terörün kökünü kazımak için biz bu yola çıktık" şeklinde konuştu.

Ardından Emin Çınar, beraberindeki heyetle birlikte fabrikaya Şeker Pancarı teslim etmek için traktörleri başında sıra bekleyen çiftçileri ziyaret ederek, sorunları dinledi. Emin Çınar'a ziyaretlerinde MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtçu, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, il ve merkez ilçe teşkilatları da eşlik etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Çınar Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title