Haberler

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık Açıklaması

Kamu Taşeron Çalışanları Derneği Kütahya Şubesi'ni ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, "Geçtiğimiz günlerde SLİ İşletme Müdürü Yüksel Koca iftar yemeği düzenledi."

Kamu Taşeron Çalışanları Derneği Kütahya Şubesi'ni ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, "Geçtiğimiz günlerde SLİ İşletme Müdürü Yüksel Koca iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine AK Parti il ve ilçe teşkilatı ile AK Parti'nin Kütahya milletvekilleri çağrılıyor. Ama ben de Kütahya'nın vekiliyim, iftar yemeğine davet edilmiyorum. Davet edilmememin sebeplerini çok iyi biliyorum" dedi.

Alim Işık, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) Seyitömer Linyitleri İşletmesi (SLİ) Müdürü Yüksel Koca'nın verdiği

iftar yemeğinin masrafını kurumun kasasından mı yoksa kendi cebinden mi karşılayıp karşılamadığını yazılı ve sözlü soru önergesi ile soracağını söyledi.

"TAŞERON İŞÇİLERİNİN YANINDAYIM"

Işık, Kamu Taşeron Çalışanları Derneği'nin ve üyelerinin sorunlarını TBMM'de dile getirmek için önerge verdiğini ama iktidar milletvekilleri önergeyi ret ettiler dedi.

İktidar Partisinin vekilleri Kütahya'nın sorunlarını çözmesi için Işık, iktidarın Kütahya

milletvekilleri ilin

sorunlarını dile getirmek ve

çözüme kavuşturulması

için TBMM'si kürsüsün de dile getirmediklerini ifade etti.

Her zaman taşeron da çalışanların yanında olduklarını söyleyen Alim Işık, "Siz emeğinizin taşeronluğunu yapanlarsınız, siz çalışanlar derneğinize sahip çıkmalısınız" diye konuştu.

Kamu Taşeron Çalışanları Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Gökhan Aydın da, derneklerine ziyaretlerinden dolayı MHP Milletvekili Alim Işık'a teşekkür etti.

Aydın, Milletvekili Alim Işık'dan bundan sonra da Kamu Taşeron Çalışanları Derneğinin sesi kulağı olmasını istedi.

Kamu Taşeron Çalışanları Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Gökhan Aydın, taşeronda çalışanların haklarını savunmak dile getirmek için derneklerine üye olmasının gerektiğini de sözlerine ekledi.

(EFE)

30.07.2012 14: 54: 42

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Aydın Yüksel Koca Alim Işık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title