Haberler

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esnaf gezilerini İstasyon Caddesi, Hastane Caddesi ve Düvenönü'nde sürdüren Kilci, akşam da Gaziosman Mahallesi'nde düzenlenen kahvehane toplantısı ile Hürriyet seçim bürosunun açılışına katıldı.

MHP Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından Hürrriyet Mahallesi'nde açılan seçim bürosunda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 95 yurttaşımıza başsağlığı, yaralanan 246 kişiye de acil şifalar dileyerek sözlerine başladı.

"Nereden ve her kim tarafından gelirse gelsin terörü lanetliyoruz" diyen Kilci, "Bir taraftan halen aldığımız şehit haberleri diğer tarafta kapkara Cumartesi olarak tarihe geçecek Ankara'daki hain terör saldırısı hepimizin yüreğini bir kez daha derin acı ile sarsmıştır. Hem şehitlerimize hem de terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Türkiye'yi maalesef kan gölüne çevirdiler. Bu yaşadıklarımızın tek müsebbibi, ülkeyi 13 senedir pervasızca yöneten AKP iktidarıdır. AKP bütün suçlarına katilliği de eklemiştir. AKP katildir. 13 senedir bu ülkeyi sefalete, yoksulluğa, yolsuzluğa, ihanete, bölücülüğe, hırsızlığa götüren bu AKP'den hesap sorulacağı zamanın ayak seslerini biz duyuyoruz. AKP'den hesap sorabilecek kadrolar sadece Milliyetçi Hareket Partisi'ne aittir. AKP bu ülkenin mukadderatında yer edinebilecek hiçbir şey yapamamıştır. O yüzden de aziz milletimiz bu AKP'ye verebilecekleri bir tek oy yok. Çünkü AKP'ye oy vermek için hiçbir sebep kalmamıştır" şeklinde konuştu.

Meclis'te grubu bulunan diğer iki partiyi de eleştiren Kilci, CHP'yi Kandil, İmralı ve Dolmabahçe üçgenindeki görüşmelere onay vermekle suçlarken, MHP'nin HDP'ye bakış açısını da "PKK'nın sözcülüğünü yapan partiye ajandamızda hiçbir zaman yer vermedik, vermeyeceğiz de" sözleriyle özetledi.

AKP'nin din istismarında da sınır tanımadığına değinen Kilci, "Din üzerinden siyaset yapacak kadar çığırdan çıkan AKP'ye başka hesapları soracağımız gibi Allah'ın dinini istismar etmelerinin de hesabını mutlaka soracağız. Algı ile yönetilmek istenen toplumumuzun büyük bir kısmı çok iyi biliyor ki, İslamı istismar etmeden, dosdoğru yaşayanlar da ülkücülerdir. Milliyetçi Hareket Partisi hem iktidar olmayı hem de bu ülkeyi layığıyla yönetmeyi hak ediyor. Yeter ki bize güç verin, yolumuzu, önümüzü açın. Bizler de Allah korkusu ile bu ülkeyi yönetelim" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ali Kilci Hürriyet Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
title