Haberler

MHP İstanbul İl Başkanı'ndan "Sabah-Atv Binasına Saldırı" Açıklaması

Mhp İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, dün gece "Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet Yürüyüşü" adıyla gerçekleşen yürüyüş sırasında yaşanan olaylara dair yazılı bir açıklama yaptı.

Mhp İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, dün gece "Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet Yürüyüşü" adıyla gerçekleşen yürüyüş sırasında yaşanan olaylara dair yazılı bir açıklama yaptı.

"-Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet Yürüyüşü- sırasında Sabah Gazetesi'ne Yapıldığı İddia Edilen Saldırı ile İlgili Açıklama" şeklindeki girişle başlayan yazılı açıklamanın demında şöyle denildi.

"7 Haziran'dan bu yana terör örgütü PKK'nın kalleş saldırıları ve kaybettiğimiz canlarımız, şehitlerimiz için tüm Türkiye'de aynı anda Ülkü Ocaklarımız yürüyüş düzenlemiştir. İstanbul Ülkü Ocakları ve MHP İstanbul İl Teşkilatı olarak bizler de şehitlerimizi anmak ve teröre lanet etmek için Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a bir yürüyüş yaptık. Bayraklarımızla gittiğimiz yürüyüşün ardından Sabah Gazetesi'nin çirkin bir o kadar da mesnetsiz saldırıları ve iftiraları ile karşı karşıya kaldık.

Sabah Gazetesi ve aynı kurumun televizyonları Ahaber ve ATV'de, toplanan onbinlerce vatandaşımızın binalarına taşlarla, şişelerle hatta bıçakla saldırdığı,binaya girmeye çalışıldığı iddia edildi. Yürüyüş sırasında canlarına,mallarına fiziki saldırı olmamasına rağmen yürüyüşümüze katılan on binlerce Milliyetçi Ülkücü vatandaşımız sanki saldırı düzenlemiş gibi kamuoyuna yansıtılmıştır.

Sabah Gazetesi önünde yapılan şey vatandaşın demokratik hakkı olan ıslıklı ve sloganlı protestodur.

Sabah Gazetesi kendilerine yönelik bir saldırı varmış gibi yayınlar yapsa da bu sadece Milliyetçi Ülkücü Camia'ya atılan iftiradan başka bir şey değildir "

Açıklamanın sonunda da şu cümlelere yer verildi;

"Herkes şunu bilsin ki karanlık günler yaşadığımız şu dönemde Milliyetçi Ülkücü Camia kurulan tuzaklara düşmeyecektir. Bizleri bu tuzağa çekmeye çalışanlar da beyhude bir uğraş içindedir."

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Sabah Gazetesi İstanbul Atv Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title