Haberler

MHP'li Yıldız: Soruşturmayı Özenle Takip Edeceğiz

Güncelleme:

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, İstanbul'daki soruşturmayı titizlikle ve özenle takip edeceklerini söyledi.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız, İstanbul'daki soruşturmayı titizlikle ve özenle takip edeceklerini söyledi.

Parti binasında düzenlediği basın açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Arif Yıldız, "Her şeyden önce sürdürülen adli soruşturma nereye uzanırsa uzansın, ucu kime dokunursa dokunsun mutlaka sonuna kadar götürülmelidir. Türkiye yolsuzluklarla hesaplaşmalı, temiz toplum, temiz yönetim ve temiz siyaset için herkes samimi bir şekilde mücadele etmelidir. Bu operasyon nereye kadar gidiyorsa gidilmeli ve bir temizlik operasyonuna dönüştürülmelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul'da süren yolsuzluk soruşturmasını titizlikle ve büyük bir özenle takip edecektir. Hukuka saygı duymak herkes için ortak yükümlülüktür" dedi.

Yıldız, MESOB Başkanı Şevket Keskin'in AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a destek verdiğini açıklaması ile ilgili tartışma hakkında, sivil toplum kuruluşlarının başında bulunan kişilerin kendi alanları dışında açıklama yapmasını doğru bulmadıklarını ifade etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Arif Yıldız İstanbul Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title