Haberler

MHP İl Başkanı Kaya'dan Tebrik

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne damga vuran Antalyalı pehlivanları tebrik etti.

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne damga vuran Antalyalı pehlivanları tebrik etti.

Bu yıl 654'üncüsü yapılan Tarihi Kırkpınar güreşlerine Antalyalı güreşçiler damgasını vururken. Başpehlivanlığı Antalyalı Orhan Okulu'nun kazandığı güreşlerde, Baş Pehlivanlık ikincisi Osman Aynur ve üçüncüsü İsmail Balaban'ın Antalyalı olması nedeniyle büyük gurur yaşadıklarını ifade eden MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, "Başta baş pehlivanımız Orhan Okulu olmak üzere en miniklere kadar tüm kategorilerde dereceye giren tüm sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman ata sporuna destek vermeye devam edeceklerini belirten MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, "Biz gerek MHP olarak, gerekse şahsımız olarak ata sporumuz olan güreşlerin daha da gelişmesi ve daha ileriye taşınması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bu konuda partimizden seçilen belediye başkanlarımızın düzenlediği her türlü etkinliği Başta Genel Başkanımız olmak üzere partimiz sonuna kadar desteklemektedir. İnşallah Yakın zamanda Alanya Belediyemizin düzenlediği Gökbel Yaylası güreşleri ve Korkuteli Belediyemizin düzenlediği Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşleri de Kırkpınar havasında geçecektir. Tüm güreşseverlerimizi her iki güreşlerimize de davet ediyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Adnan Kaya Kırkpınar Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title