Haberler

MHP Heyetinden Denizli TSO'ya Ziyaret

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Ayhan, MHP İl Başkanı Yıldız ile birlikte Malatya TSO Başkanı Erkoç'u ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Arif Yıldız ile MHP'li yöneticiler toplu halde Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Bir ilin yatırım alabilmesi için o ilde huzurun ve istikrarın olması lazım. Bu noktada ciddi gayretlerimiz oldu. Malatya halkı devletine bağlı, duyarlı. Hakikaten teröre fırsat vermeme noktasında çok fazlasıyla gayret içerisindedir. Bunu yakalayınca da son dönemde de ciddi yatırımlar almaya başladık. Şuanda Malatya'da 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgeleri'nin yanı sıra, Darende ilçemiz de ve Akçadağ ilçemizde Mermer İhtisas Organize Bölgesi ile 3. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili ciddi çalışmalarımız devam ediyor. İlk etap da arsa dağıtımına başlamış olduk. Şuanda 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 300 fabrikamız faal durumda. Her iki Organize Sanayi Bölgesi'ndeki istihdam sayımız da yaklaşık 18 binlere ulaştı. 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamen faaliyet geçmesi ile bu sayı 24 binlere çıkacak. 3. Organize Sanayi Bölgesi ile bu sayı 40 binleri bulacak. Malatya sanayi ile geç tanışmış olmasına rağmen son yıllarda alt yapının oluşturulması ile birlikte il dışından da yatırımcı almaya başladık" dedi.

Ayhan ise, "MHP'nin bugün Malatya'da temsil noktasında, vatandaşın tercihi noktasında bir alanın olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önce gerek yerel idarede ve gerekse de TBMM'de temsilde Malatyalı vatandaşlarımız bizi kendilerini temsil edilmesi noktasında yetkilendirdiler. Zaman zaman siyasette farklılıkların olduğunu ve farklı siyasi partilerin temsil yetkisi aldığını, bununda demokrasinin gereği olduğunu düşünmek lazım" ifadelerini kaydetti.

Erkoç, MHP heyetine kayısı hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Erkoç İbrahim Ayhan Malatya Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title