Haberler

"Mhp Hassasiyetine Sahip Çıkanları, Partimize Siyaset Yapmaya Davet Ediyorum"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Avukat Özcan Pehlivanoğlu Balkan Forumu için geldiği Edirne'de MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Avukat Özcan Pehlivanoğlu Balkan Forumu için geldiği Edirne'de MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Edirne İl Başkanı Dr. Gürsel Şimşek, Edirne'de bulunan Sayın Pehlivanoğlu partimiz genel merkezi tarafından Edirne ile ilgili olarak önümüzdeki seçimlerde Edirne'de seçim koordinasyon noktasında bizlerle çalışmak için görevlendirilmiştir. İki gün süreyle seçim çalışmalarıyla ilgili durum değerlendirmesi yapmak, seçim çalışmaları ile ilgili de planlama yapmak üzere birlikte bulunduk. 3 Mayıs bizim için çok önemli. 3 Mayıs Milliyetçiler, Türkçülük günü. " dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Avukat Özcan Pehlivanoğlu, "Partimizin yaptığı ve yapmaya planladığı çalışmaları hep birlikte değerlendirdik. Parti ile genel merkezimizle Edirne ile eş güdümü sağlamak, çalışmaları verimli kılmak, halkın sesini Ankara'ya duyurmak, aradaki mesafeyi yakınlaştırmak anlamında bizim görevlendirmelerimiz. Partimizin milletvekilleri ve merkez yönetim kurulu üyeleri seçildikleri, siyaset yaptıkları illerin dışında bir ide daha görevlendirilmek suretiyle tüm Türkiye'de ziyaretlerde bulunup görüşmelerde bulunuyorlar. Bilgi kirliliğini de önlemeye çalışıyorlar. Biz de sivil toplum kuruşlarını ve Çavuşbey Mahallesi'ne ziyaretlerimiz oldu. Vatandaşımızı dinledik. Partimizin bir tavrı vardır. Bizim duruşumuzda hayali vaatlerde bulunmak yok. Bugün ve gelecekte neler yapacağımızı izah ettik. Hayalden ziyade ülke gerçekleri ve bize getirdikleri çerçevede neler yapacağımızı anlattık. Ülkenin zenginlikleri çok büyüktür. Ama bu zenginlikler Türk Milleti'nin hayrına kullanılmamakta. Partimizin tek başına iktidarında bu zenginlikler Türk Milleti'nin hayrına kullanılacaktır. Ziyaretlerimizde vatandaşımızın çok ümitli olduğunu gördük. Bilhassa aday tespitinde Edirne belediye başkanlığına ilişkin aday tespitinde görüşlerinin alınmasını, halkın nabzının tutulmasını istiyorlar. Bunun doğru olduğunu söyledik. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Türk Milleti'ne seslenişi var: Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milleti'nin partisidir. Bundan önce nerede siyaset yapmış olursa olsun, hangi partiye oy vermiş olursa olsun herkesi, Milliyetçi Hareket Partisi'nin hassasiyetine sahip çıkan her vatandaşımızı partimizde siyaset yapmaya davet ediyoruz. Aday tespitinde de bu davetimizin ölçüsü çok önemli. Partimizin kapısı tüm Edirneliler'e açık. Amacımız Edirne merkez, ilçe ve beldelerinde belediye başkanlıklarını kazanmaktır. Biz tek başına iktidar hedefliyoruz. Yerel seçimlerden başarılı çıkmadan tek başına iktidar hedefini tahakkuk ettirmemiz mümkün değil. Yerel seçimlerde hedeflediğimiz oy oranı yüzde 35'ler. Eğer yüzde 35'le çıkarsa partimiz, Türkiye akabinde erken seçime gidecektir" diye konuştu.

(TY)

03.05.2013 17: 52: 00

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Özcan Pehlivanoğlu Gürsel Şimşek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title