Haberler

MHP Gülbahçe Mitingi Gönülleri Fethetti

MHP Urla belediye başkan adayı H. Hüseyin Akgül ve ekibi Gülbahçelinin gönlünü tekrar fethetmeye gitti.

MHP Urla belediye başkan adayı H. Hüseyin Akgül ve ekibi Gülbahçelinin gönlünü tekrar fethetmeye gitti. Miting için haber vermek için fazla reklam yapmayan MHP 300 araçlık bir konvoyla caddelerini inletti.

Konvoy Gülbahçe'ye geldiğinde Gülbahçeliler H. Hüseyin Akgül'ü omuzlarda taşıyıp, bağrına bastı. Konuşmalarında Urla'da olan yükselişlerini, bu noktaya nasıl geldiklerini ve gerçek bir aile olduklarını "ben değil biz varız" demenin gururunu yaşadığını anlattı.

Projelerinden de bahseden Akgül; "Gülbahçe'nin sıkıntılarını gülbahçeli bilir İzmir'den kalabalık göstermek için getirilen insanlar buranın sıkıntısını bilemez. Beni 2009 yılında gönüllerin başkanı yaptınız. Artık Urla'yı birlikte yönetmenin zamanı geldi. söz sende Gülbahçe. Bu zamana kadar hep bakanlar vekiller yönetmiş urla'yı. Bu sefer de sizin kardeşiniz olan taşçı, kamyoncu Hüseyin gelsin içinizden biri gelsin Gülbahçe" dedi.

Akgül her konuşmasında olduğu gibi, "Buradan tüm dünya duysun bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu türküm diyene" diyerek konuşmasını sonlandırdı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Akgül İzmir Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title