Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli Aydın'da

Devlet Bahçeli: ''Toplumsal kışkırtmalar yapılıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplumun kışkırtıldığını, siyasi partilerin bunlara alet olmamasını isteyerek, "Sokaklara çıkmamalıyız. Sokaklarda kimin dürüst, kimin ajan olduğu belli değilidir. Gençleri sokağa yönlendirmek doğru değildir" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın'ın Köşk ilçesine gelen ve partisinin ilçe başkanlığı önünde vatandaşlara seslenen Bahçeli, 30 Mart'a, Türkiye siyasetinin yeniden şekillenebileceğini ifade etti.

"Gençleri sokaklara yönlendirmeyin"

AK Parti'nin beklentilere cevap veremediğini öne süren Bahçeli, toplumsal kışkırtmalara karşın herkesi sabırlı ve anlayışlı olmaya çağırarak şöyle konuştu:

" Türkiye'deki olayları yakından takip ediyorsunuz. Yaşanan olumsuzlukları, anlayış ve sabırla seçim sürecinde çözebiliriz. Türkiye geriliyor. Toplumsal kışkırtmalar yapılıyor. Hiçbir siyasi partili bunlara alet olmasın. Türkiye'nin barışa, huzura ihtiyacı vardır. Sandığa koşa koşa gitmeliyiz. Sokaklara çıkmamalıyız. Sokaklarda kimin dürüst, kimin ajan olduğu belli değilidir. Gençleri sokağa yönlendirmek doğru değilidir. 18 yaşına gelmiş herkes sandığa gitmeli, hür iradesi ile Türkiye'nin kaderini demokrasi için belirleyecek yolu bulmalıdır. Türkiye 87 gündür yolsuzluk ve rüşveti tartışmaktadır. Doğru mu, yanlış mı, haklı mı haksız mı gerçek mi, yalan mı bilinmiyor."

"Sandığa gidin, Erdoğan'ı uyarın"

Türkiye'de savcı ve hakimlerin görev yerlerinin değiştiğini hatırlatan Bahçeli, rüşvet alanlardan hesap sorulmasını istedi. İktidar olduklarında bunun hesabını soracağını belirten Devlet Bahçeli "Yolsuzluk ve rüşveti kim yapıyorsa üzerine gidilmelidir. Başbakan bu sana da oğluna ulaşıyorsa çıkıp hesabını vereceksin. Milleti ayakkabı kutularının içine baktırma. Bu dünya Recep Tayyip Erdoğan'a kalmaz ya kendine  çeki düzen ver, ya da ayakların yere bassın. Onun için bu seçimde sandığa gidin. Recep Tayyip Erdoğan'ı uyarın. Onun tek yolu var o da Yüce Divan, bundan kurtuluşun yok. Takdir senin Recep Ağa" dedi.

Bahçeli, Türkiye'de yerel seçimlerin ardından cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin yapılacağını anımsattı ve sürecin AK Parti'nin aleyhine işleyeceğini iddia etti.

Konuşmasının ardından Yenipazar ilçesine geçti Bahçeli burada atlı partililer tarafından karşılandı.

Devlet Bahçeli burada da 30 Mart seçimlerinde mutlaka sandığa gidilmesini tekrarladı, belediye başkan adayları için destek istedi.

Bahçeli'ye Yenipazar'da 8 köşeli şapka hediye edildi. Yenipazar'daki programı kapsamında Bahçeli Yörük Ali Efe Müzesi'ni ziyaret etti.

Müzedeki televizyonu fark eden Bahçeli, müzenin orijinalliğini bozduğunu belirterek, televizyonun kaldırılmasını istedi.

Bahçeli, çocuklarla ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title